banner223

Bafra’da BEAUTY Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi Açıldı

Bafra ilçesin de açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. “BEAUTY” adlı bayan kuaför ve güzellik salonunun açılışını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç gerçekleştirdi.

Bafra ilçesin de açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. “BEAUTY” adlı bayan kuaför ve güzellik salonunun açılışını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç gerçekleştirdi.

Hacınabi mahallesi Fethiye Sk. No:26/A Bafra adresinde hizmet verecek olan iş yeri için düzenlenen açılış programına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra MHP İlçe başkanı Barbaros Turna, İyi Parti Bafra ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz, Ak Parti İl demokrasi hakem kurulu üyesi Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu , Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Yakakent Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe Başkanı Bilal Aslan, Bafra’nın önde gelen İş İnsanların’dan Ramazan Çotur, Bafra Mübadele Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan, Bafra İş İnsanların’dan Aziz ve Salih Sönmez, Bafra MHP İlçe Yönetim kurulu üyesi İş İnsanı Tekin Karaman, Bafra MHP Bafra Meclis üyesi Naci Sürmeli ve yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Başkan Kılıç, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Bafra halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Siyasi partilerimizin çok değerli ilçe başkanları, temsilcileri meclis üyeleri Kadın kolları başkanlarımız, Ak Parti Yakakent İlçe Başkanımız ve başkan yardımcımız misafirimiz olarak gelmişler. Değerli hanfendiler, misafirler hepinize hoşgeldiniz diyorum ev sahibi adına.

Birazdan açılışımızı yapıp içeride gireceğiz şuan gördüğümüz kadarıyla güzel bir işletmeyi Bafra’ya kazandıracağız.

İnşallah güzel hizmetleriniz olur. Helalinden kazanıp helalinden harcaması olur. Bu tür müesseseler de inşallah Bafra’mız da örnek olur. Ne kadar işyeri açılırsa ne kadar müessese açılırsa Bafra’nın menfaatine olur. Bir kişi, iki kişi, üç kişi buradan ekmek yiyecek. Bu ve bunun gibi müesseselerde hem Bafra’lı kazanır hem çalışan kazanır. Sizlerin huzurunda tekrardan hayırlı olsun diyorum dedi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Handan Kaba başta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç olmak üzere kendileri için önemli bir gün olan açılış gününe katılan bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.

Bafra’da açılan BEAUTY Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi modern dizaynıyla açılışa katılanlardan tam not aldı.

Haydar Yıldırım

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2021, 09:25

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER