BAFRA’DA CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Bafra Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılı etkinlikleri kapsamında yoğun katılımlı Bisiklet Turu düzenledi.

Bafra Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılı etkinlikleri kapsamında yoğun katılımlı Bisiklet Turu düzenledi.

“Bisikletini Al Gel, Sağlık İçin Pedal Çevir” sloganıyla düzenlenen Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bisiklet Turu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erdi. Genç, yaşlı birçok vatandaşın bisikleti ile katıldığı programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri de katıldı.

Kızılırmak Sedde Parkında katılımcılara katılım belgesi ve madalya verilirken, Bafra Mehteran grubu da programa eşlik etti.

Etkinlik sonunda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “ Bugün burada hem Cumhuriyetimizin 97. Yılını kutlamak hem de gençlerimizi bisiklet ile buluşturmak için toplandık. Bafra’nın tarihinde zaten bisiklete binmek kültürü bir hayli fazladır. Bugün bunu yaşatmak istedik. Ben bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ”ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından program son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 15:53

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER