BAFRA’DA HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezince çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

BAFRA’DA HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezince çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 1-7 Haziran 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan haftada, Bafra Halk Eğitimi Merkezinin “Sizin İçinde Mutlaka bir Kursumuz Var” sloganıyla hazırlanan kurs tanıtım ve Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerini içeren bilgilendirici afiş ve sunular Bafra Belediyesinin desteğiyle ilçemiz Billboard ve Led T.V ekranlarında halkımıza tanıtılacaktır.

       2 Haziran Çarşamba günü saat:13.30 da” Hayat Boyu Yanınızdayız” sloganıyla   Bafra 75.Yıl Huzurevi sakinlerine yönelik Moral Konseri etkinliği gerçekleştirilecek.

       3 Haziran Perşembe günü saat:10.00-18.00 arasında Bafra Gençlik Merkezi önünde “Hayat Boyu Kan Veriyoruz “sloganıyla kan verme etkinliği düzenlenecektir. Tüm halkımız bu etkinliğe davetlidir.

      Ayrıca Kurum bünyesinde yürütülen kurslarda üretilen el emeği ürünleri içeren Sanal Sergi kurumun sosyal medya hesaplarından halkımıza sunulacaktır.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER