Bafra`da iki mahalle aynı sofrada buluştu

Samsun`un Bafra Belediyesi, tarafından gerçekleştirilen Ramazan programları kapsamında Kemalpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinlerinin katılımıyla yaklaşık 2 bin kişi bir araya geldi.

Ramazan ayının 7'inci gününde Kemalpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinlerinin Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı önünde bir araya geldiği iftar programında Ramazan coşkusu doyasıya yaşandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Mahalle Muhtarları ve Belediye Meclis Üyeleri ile 2 binden fazla vatandaşın katıldığı iftar programında mahalle sakinleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programının ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ İnşallah sofralarımız ve Ramazan ayımız hayırlı ve bereketli olsun. Biz Bafra Belediyesi olarak bu programlarımızı böyle muhtelif mahallelerimizde bazen tek mahallede bazen iki mahalleyi birleştirerek yapmaya devam edeceğiz. Katılımda çok güzel oldu. Ramazanınızın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Kılıç`ın ardından konuşan Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, “ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en güzel bir şekilde sergilenmiş olduğu aylardan bir tanesi. Bugün bizde burada Kemalpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallesi  sakinleri ile birlikte birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösteriyoruz. Maşallah çokta güzel bir katılım var. Allah buraya gelenlerden razı olsun. Benim sizden bir ricamda bu iftar saatinde tüm şehitlerimize bir Fatiha suresi okumanızı istiyorum. Biz burada iftarımızı rahat bir şekilde açıyorsak, çoluk çocuğumuz ile iyi vakit geçirebiliyorsak işte o şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Allah bizleri de o şefaate nail eylesin. Burada gösterdiğimiz bu birliktelik Bafra için, Samsun için ve Türkiye için bir örnektir. Bizim bu birlikteliğimiz ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER