banner221

Bafra`da İki Parti`den birliktelik çağrısı

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek MHP ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

Bafra`da İki Parti`den birliktelik çağrısı

Bafra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Hamit Kılıç burada İlçe Başkanı Barbaros Turna ile sohbet etti. Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna “Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar hep sorumluluk almış ve hep te bu sorumluğunu yerine getirmiştir. Teşkilatımızın sorumluluğunun olmadığı bir zaman olmamış.

Bizlerde inşallah bize verilen sorumluluğu yerine getireceğiz. Haziran`dan bugüne kadar ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. Sizler bizlere bizlerde sizlere hep saygılı davranıyoruz. Bu süreçte bizleri birileri tahrik edecektir. Fakat biz yine de saygımızı yitirmeden bu seçimi de sonuçlandıracağız. Siyasete Bafra`da bir düzey getirdiğimize inanıyorum. Cumhur İttifakının ruhunu Bafra`da en güzel şekilde yansıtarak alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

Turna`nın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “ Biz ilçedeki siyasi faaliyetler sırasında bir araya geliyoruz. Gerek kapalı gerek açık yerlerde birbirimizi tanıyor konuşuyor ve görüşüyoruz.  Müştereklerimiz çok fazla. Gerçekten de biz bu seviyeyi beraberce güzel bir noktaya getirdik. 

Sizler bizden bizlerde sizden razıyız. Tabi ki Genel Başkanlarımız bir anlaşma yapmışlar. Ben şunu samimiyetimle söylüyorum. Bizim bilmediğimiz birçok şeyi onlar muhakkak biliyorlar. Böyle bir noktada birleşmeleri mutlaka ülkenin menfaati gereğidir. Bizde bu noktada karınca misali elimizden geleni yapacağız” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER