Bafra’da “İşte Oyun” Projesi Tanıtıldı

Bafra ilçesinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından “Maarifin Yıldızları” ve “İş’Te Oyun” projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bafra’da “İşte Oyun” Projesi Tanıtıldı

Bafra ilçesinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından “Maarifin Yıldızları” ve “İş’Te Oyun” projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptığı açıklamada; “Samsun İl Mem Arge birimi tarafından “Maarifin Yıldızları” ve “İş’Te Oyun” projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Arge birimine ve katılımcılara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Maarif Yıldızları” pojesi hakkında öğretmenlere bir sunum gerçekleştiren Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge birimine uzmanlarından Okul Öncesi Öğretmeni Şennur Şener Koç "İşte Oyun" projesinin çok olumlu geri dönüşleri olduğunu belirtti.

Şennur Şener Koç; "Proje ile ortaya çıkan yeni eğitim modeliyle ezbercilik sona erecek. 500 eğitsel oyunla çocuklar derslerini oyun içinde materyal kullanarak pekiştirebilecekler. Böylece tüm sınıf aktif halde dersin içinde bulunacak. Projeyi öğretmenlerimizle seminer döneminde çalıştaylarla daha ileri noktalara taşımak amacındayız" dedi.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER