Bafra`da Kadınlar Günü programı

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü ve KETEM tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel program düzenlendi.

Bafra KETEM toplantı salonunda düzenlenen programda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve eşi Asuman Kılıç salonda bulunan kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç daha sonra kadınlarla birlikte bugüne özel hazırlanan pastayı kesti.

Pasta kesiminin ardından KETEM tarafından hazırlanan Kadın Cinayetlerine farkındalık oluşturmak adına 10 meslekten 15 kadın bir türkü seçerek seslendirdikleri klip gösterimi sahnelendi.

Programda konuşan İlçe sağlık Müdürü Aytaç Akın “ Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.  Bu sabah ulusal kanallarda da yayınlanan klibimizi şimdi tekrar hazırlayan kadınlarımızla birlikte izleyerek programımızı sonlandıracağız” dedi.

Aytaç Akın`ın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  8 Mart dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Biz Belediye olarak her zaman siz değerli kadınların yanındayız. Tekrar gününüzü kutlar hepinize teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen programa Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç eşi Asuman Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Hasan İrer, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Elif Akkaya, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER