banner223

Bafra`da muhtarlarla kaynaşma yemeği

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, 31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler seçimlerinde seçilen muhtarlara kaynaşma yemeği düzenledi.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Murat Öner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, daire amirleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Programın açılış konuşması Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır tarafından yapıldı.

Nayır`ın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İnşallah bu yeni süre içerisinde Bafra`ya hep birlikte hizmet edeceğiz. Sizler muhtarlar olarak bölgenizin sorunlarını bize taşıyacaksınız bizlerde bir program dâhilinde sizlerin sorunlarına çözüm bulacağız. Bundan sonra inşallah hep birlikte tekrardan bir araya geleceğiz” dedi.

Kılıç`ın ardından konuşan Bafra Kaymakamı Ahmet  Adanur ise “ Gönül rahatlığı ile biz bu işi başardık diyebilmeyi Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bugün derneğimizin organizasyonu ile bir aradayız. İnşallah bundan sonra da sık sık bir araya geleceğiz. Siz bize sorunları ileteceksiniz bizlerde çözmeye çalışacağız. Elimizden geldiği kadar sizlere destek olacağız. Yerelde siyaset yapmak, hizmet yapmak daha da zor. Eldeki veriler bazen yeterli olmuyor. Her istediğimiz olmayabilir kırılmaca darılmaca yok. Şeffaf bir şekilde bu süreci götüreceğiz inşallah” dedi.

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-1-002.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-2-001.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-3-001.jpgbafra55net,

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-4-001.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-5-001.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-6-001.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi-7-001.jpgbafra55net

bafra-muhtarlar-dernegi’nden-kaynasma-yemegi--6-001.jpgbafra55net

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER