banner221

BAFRA’DA ŞEHİT UĞUR MUMCU VE GAFFAR OKKAN KOŞUSU DÜZENLENDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde “ŞEHİT UĞUR MUMCU ve GAFFAR OKKAN KOŞUSU” düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde “ŞEHİT UĞUR MUMCU ve GAFFAR OKKAN KOŞUSU” düzenlendi.

Evinin önünde, arabasına koyulan bombanın patlaması sonucu şehit olan Uğur MUMCU’nun 26’ncı, Diyarbakır’da şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın 18’inci ölüm yıl dönümü münasebetiyle Bafra İlçe Atletizm Temsilciliği ve Bafra Atatürkçü Düşünce Derneği nin birlikte düzenlediği Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim GÜNER ile Hakan KESER öncülüğünde atletizm koşusu düzenlendi.

10 Mart 2019 Pazar günü Bafra eski stadyumu Hasan Asan caddesi'nde saat 12.00’de start vererek Sarıkaya Mahallesi güzergahında devam eden 16 kilometrelik koşu  Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

Yaklaşık 110 kişinin katıldığı koşu yarışmasına Bafra Bisikletliler Derneği, Atakum Run Kulübü Samsun Maraton Kulübü, OKY Kulübü, Öğretmenler ve sporcular koşuda yer aldı.

Koşuyu 1.likle bitiren Enes AYIK 62.54 süre ile bitirirken,2. Ahmet YETİM 67.07, 3. Tunahan ÖZKAN 1.11.50  süre ile bitirdiler.

Bayanlar da ise 1. Olan Gülşen KILINÇ 1.12.29 süre ile bitirirken , Aysun KARAOĞLU 2.likle , Hazal ŞERİFOĞLU ÇETİN ise 3.lükle yarışı bitirdi.

Koşu yarışması ödül töreni ile son bulacak.

Fotoğraflar için Fotogalerimize göz atmayı unutmayın.

Hüdanur YAŞAR

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay SİVRİ
Turgay SİVRİ - 5 yıl Önce

çok güzel bi yarış oldu. Bafra için Sporda umut vadetti . sporun temeli Olan Atletizm ve Cimlastiğin Bafrada ilerlemesi gerekli. Spora verdiğiniz önemden dolayı bu haberi hazırlayan Altınova gazetesi ve Hüdanur Hanıma çok teşekkür ediyorum .

SIRADAKİ HABER