BAFRA’DA SUÇ ÖRGÜTÜ İDDİASIYLA 7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK OLDU

Samsun'un Bafra ilçesinde iddiaya göre suç işlemek amacıyla örgüt kuran 7 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma iddiası ile 7 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapmasında Silah ve Mühimmat imal ve ticaret yapmak suçundan R.V.K., M.B., G.A., Y.B. ve A.B.’yi gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte 1 adet 7,62 mm çapında G3 piyade tüfeği fişeği, 1 adet 5,56 mm çapında HK-33 piyade tüfeği fişeği, 1 adet 45 cal. tabanca fişeği, 1 adet oluklu ve testereli kasatura bıçak, 1 adet kuru sıkı tabanca, 4 adet tabanca yayı, 333 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ve av tüfeğine ait 7 adet dolu fişek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ise olayla bağlantılı olduğu ileri sürülen Z.Ş. ve B.Ş.'yi de gözaltına alan ekipler 3 adet ses ve gaz tabancasından namlusu değiştirilerek üretilmiş tabanca, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ses ve gaz tabancası, 16 adet 7,65 mm tabanca fişeği çekirdeği, 1 adet torna makinesi, 1 adet mengeli sehpa, 1 adet pompalı av tüfeği, 278 adet 9 mm çapın tabanca fişeği, 117 adet boş kovan, 174 adet tabanca imalatında kullanılan torna tesviye malzemesi, 36 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, ve 1 adet silah imalathanesinin ele geçirildiği belirtildi. Gözaltında tutulan şahıslar bugün jandarma ekiplerince Bafra Adliyesine sevk edildi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER