banner221

Bafra’dan geleceğe nefes etkinliğine destek

Samsun’un Bafra ilçesinde Geleceğe Nefes Projesi etkinliği kapsamında Karabağ Orman Sahası adı verilen bölgeye fidan ekimi gerçekleştirildi.

Samsun’un Bafra ilçesinde Geleceğe Nefes Projesi etkinliği kapsamında Karabağ Orman Sahası adı verilen bölgeye fidan ekimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte 11 milyonu aşkın fidan ekilmesinin ardından gözler 2020 yılının Geleceğe Nefes Projesi etkinliğine çevrildi.

Bu yıl yeni bir rekora hazırlanan, gelecegenefes.com sitesi üzerinden katılımın sağlandığı Geleceğe Nefes Ol projesinde bugün saat 11.11’de tüm ülkede olduğu gibi Samsun’un Bafra ilçesinde de fidanlar toprakla buluştu.

Bafra ilçesi Sarıçevre Mahallesinde toplanan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Bafra Orman İşletme Müdürlüğü idari kadro ve personelleri burada oluşturulan “Karabağ Orman Sahası”’nda fidan ekimi gerçekleştirdi. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in önerisi ile Karabağ Orman Sahası adını alan bölgede çok sayıda defne ve çam ağacı toprakla buluştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2020, 15:39

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER