banner221

BAFRALI GENÇLER SORDU HAMİT KILIÇ CEVAPLADI!

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafralı gençlerle Ortak Akıl Buluşmalarında bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafralı gençlerle Ortak Akıl Buluşmalarında bir araya geldi.


Bafra’da bir ilk olarak Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı olan Hamit Kılıç tarafından gerçekleştirilen “Ortak Akıl Buluşmaları” bu defa Bafralı gençlerin sorularıyla devam etti.


15 Mart Cuma günü saat 19.00’da Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen Ortak Akıl Buluşmalarında Başkan Kılıç Bafra’nın bu gününü ve geleceğini gençlerle istişare etti.


Etkiliğe Bafra’da ki her okuldan 10 öğrenci, öğretmenler ve çok sayıda Bafralı Gençler katılım sağladı.


Etkinliği açılış konuşması ile başlatan Başkan Kılıç; “ Çok değerli Ak Parti İlçe Başkanım, çok değerli MHP İlçe Başkanım, çok değerli protokol üyelerim , çok değerli öğrenciler, gençler ve çok değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz.
Biz uzun süredir Ortak Akıl Buluşmalarıyla değişik kesimlerle bir araya geliyoruz. Bazen Berberler Odasıyla, bazen Terziler Odasıyla bazen de Mühendisler Odasıyla bir araya geldik. Ama ilk defa bu kadar büyük bir katılım ile bir araya geldik. Bu da gençlerin farkı zannediyorum. İnşallah güzel bir program olacak.


Biz bu program da Bafra’yı konuşup ortak akıl buluşmalarında gerçekten hiç aklımıza gelmeyen daha önce düşünmediğimiz bir çok fikir bu 10 aylık süreç içerisinde yaptığımız toplantılar ile ortaya çıkıyor. Bu düşüncelerin bir çoğunu uyguladık ve güzel sonuçlar aldık.


İnşallah bu akşam sizlerle şöyle bir sohbet havasında sizlerden gelen soruları cevaplayarak güzel bir program yapacağız. Arkadaşlarım gençler çok terletir diye biraz fazla peçete koymuşlar, inşallah sizler bizi çok terletmezsiniz.” diyerek sözlerine son verdi.

Program Hamit KILIÇ'ın Hayat Hikayesi adlı sinevizyon gösterisinin ardından  gençlerle ortak akıl buluşmaları adlı soru cevap etkinliğine başladı.

Ara ara bugün ki Türkiye'yi anlatan 15 Temmuz Darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterimleri sunuldu.

Salonda ki genç arkadaşların tüm sorularını yanıtlayarak akıllar da soru işaretleri bırakmayan Başkan Kılıç programa katılan herkese teşekkürlerini dile getirerek programa son verdi.


Başkan Kılıç en son Bafralı kadınların sorunlarını, eleştirilerini ve tavsiyelerini dinlemişti.


Programa Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç ve eşi Asuman Kılıç, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna,Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, TÜGVA Bafra Temsilcisi Serkan YAVUZ , AGD Başkanı Muharrem Şengül, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan , öğrenciler ve Bafralı gençler katıldı.


Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.


Hüdanur Yaşar

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER