BAFRALI MİLLİ İŞİTME ENGELLİ BİSİKLETÇİ ATİK' İN SAKATLIK ÜZÜNTÜSÜ !

Bafralı ve İşitme Engeliler Bisiklet Milli Takım Kaptanlığı da yapıp, Türkiye' mizi Uluslararası müsabakalarda, Dünya Olimpiyatları' nda ve Türkiye genelinde; başarıyla temsil etmiş olan eğitimci Mustafa Önder ATİK, davet edildiği Milli Takım Kampı' ndan, sakatlanması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.

BAFRALI MİLLİ İŞİTME ENGELLİ BİSİKLETÇİ ATİK' İN SAKATLIK ÜZÜNTÜSÜ !

Bafralı ve İşitme Engeliler Bisiklet Millî Takım Kaptanlığı da yapıp, Türkiye' mizi Uluslararası müsabakalarda, Dünya Olimpiyatları' nda ve Türkiye genelinde; başarıyla temsil etmiş olan eğitimci Mustafa Önder ATİK, davet edildiği Millî Takım Kampı' ndan, sakatlanması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.

Aslen Ordulu ve emekli bir öğretmen Kadir Atik ile ev hanımı Melek Atik' in oğulları ve Davut Atik' in kardeşi olan Mustafa Önder Atik; birvsüre önce, Kayseri' deki bisiklet yarışmalarına da katılmıştı.

Ordu Fatsa' da öğretmen olarak görev yapan; İşitme Engelli Millî Bisikletçi Mustafaf Önder Atik; sakatlanıp Millî Takım Kampı' ndan ayrılışı hakkında şöyle dedi:

"Allah 'ı m! İnsanlar seni, verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni, verdiğin belalar yüzünden severim." ( Hallâc-ı Mansûr )

Yağmur, çamur, kar demeden 8 aylık büyük bir özveri ve çabayla hazırlandığım Millî Takım hayallerime 1 yıl aradan sonra tekrar kavuşup, mükemmel 2 kamp dönemi geçirerek, en güzel şekilde Dünya Şampiyonası için bizleri hazırlayan hocalarıma ve bizleri sonuna kadar destekleyen federasyonumuza çok teşekkür ediyorum.

Bugün itibariyle; milli takım kampından, sakatlık problemimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.

Herhalde sırf mesleğimden dolayı ! Ordu 'ya bir bisiklet sporcusu olarak uluslararası bir başarı getiremeyeceğim.

Beni takip eden, destekleyen, yüreklendiren, sahip çıkan herkese teşekkür ederim. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER