banner223

BAFRALILAR ÇOK MEMNUN

Bafra Belediyesi tarafından sezon öncesi peyzaj, tadilat, bakım ve yenileme çalışmalarının ardından, yaz günlerinde Bafralıların ve Bafra’yı ziyaret birinci tercihi konumunda olan Ali Kale Turistik Tesisleri ve Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesisleri, hizmet yelpazesini artırarak devam ettiriyor.

BAFRALILAR ÇOK MEMNUN

Mayıs ayı itibarı ile Alparslan Türkeş Parkı ve Ali Kale Turistik Tesisleri çay bahçelerinin hizmet vermeye başlayan Bafra Belediyesi, sıcak yaz günlerinde ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Güvenli ve nezih bir ortamda hizmet vermeyi amaçladıklarını ve kar amacı gütmeksizin Bafralılara alternatif sunmak istediklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Ali Kale Turistik Tesislerimiz ve Alparslan Türkeş Parkı sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza hizmet vermek bizleri mutlu ediyor. Ailesi ile birlikte huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyen hemşehrilerimizin tavsiyelerini de göze alarak her geçen gün kendini yenileyen bir anlayışa sahibiz. Dedi.

 Bafralılar akşamları semaver çayı yudumlarken, kuruyemiş ve dondurma çeşitlerini de temin edebiliyor. Piknik alanlarının mevcut olduğu çamlık mesire alanımız ve tesis içerisinde yer alan çocuk oyun parkımızda ailelerimiz çocuklarını eğlendirebiliyor.

Ali Kale Turistik Tesisleri bünyesinde yer alan yüzme havuzunda saat 10.00-16.00 arası Pazar, Pazartesi, Salı günleri erkeklere; Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise bayanlara hizmet veriyor.

Bayan günlerinde tesislerde sadece bayan çalışanlar görev yapıyor.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri ise şehir merkezine yakınlığı, ziyaretçilere sunduğu hizmet anlayış ile özelikle sıcak yaz günlerinde tercihler arasında ön plana çıkıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER