BALIKLAR MAHALLESİNDE EFSANE MUHTAR TEKRAR ADAY

Samsun`un Bafra ilçesinde Balıklar Mahallesi Muhtar Adayı Aziz İslam mahalle sakinlerine yemekli program düzenledi.

BALIKLAR MAHALLESİNDE EFSANE MUHTAR TEKRAR ADAY

Samsun`un Bafra ilçesinde Balıklar Mahallesi Muhtar Adayı Aziz İslam mahalle sakinlerine yemekli program düzenledi.

Dün akşam saatlerinde başlayan yemek programına yaklaşık 500 kişi katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun isteği üzerine tekrar Balıklar Mahallesi Muhtar Adayı olan Aziz İslam davetlileri tek tek selamlayarak “hoş geldiniz” dileklerini iletti.

AZİZ İSLAM KİMDİR?

1948 yılında Balıklar Mahallesinde doğdu. Evli ve 6 çocuk babası olan Aziz İslam çiftçilik ile uğraşıyor. Ayrıca İslam, Balıklar Mahallesinde 40 yıl muhtarlık yaptı.

Aziz İslam ayrıca Bafra Eski Köy Yolları Başkanlığı, 22 Yıl Karadeniz Birlik Başkanlığı ve Kuruculuğu Başkanlığı, 15 yıl Ziraat Odası 2. Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Takum
Takum - 5 yıl Önce

Ne 500 ü kardeşim masalardan belli toplasan 3 haneli rakamı bulmuyor ya bu güne kadar ne kazandırdın da bu saatten sonra vaat veriyorsun

balıklar mahallesi.....
balıklar mahallesi..... @Takum - 5 yıl Önce

yemeğin başlangıcı o fotograflar orada olmadıgın belli konusuyosun kafana göre.balıklar köyünün camisini,kur an kursunun yerini,karaaslanda oturan biçok kişinin evinin tapularını verdi daha neyapsın he ,muhtar olmadan yaptı hemde bunların çogunu muhtar oldugu zaman görürsün neler yapacak

Cihan
Cihan - 5 yıl Önce

Keşke her muhtar aziz islam gibi olsa ❤️

Yavuz
Yavuz - 5 yıl Önce

Buraya girip kötü yorum yapacağına fotoğrafların altına yapta görelim kim olduğunu memnuniyetsizlikleri ilet aziz islam muhtar olunca seninle bizzat ilgilenir...senin yaşın yetmez yaptıklarını görmene...babana dedene sor bakalım neler yapmış o köye neler getirmiş efsane muhtar boşuna dememişler o zaman anlarsın...!!!

SIRADAKİ HABER