Barbaros Turna`dan kandil mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna`dan Berat kandili mesajı.

Barbaros Turna`dan kandil mesajı

Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Aziz milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Berat Kandili de böylesi gecelerden biridir.

            Cenabı Allah’ın yeryüzüne inerek biz kullarına yok mu af dileyen affedeyim yok mu rızık isteyen rızık vereyim, yok mu derman isteyen dermanını vereyim buyurduğu bu mübarek gece de rabbim cümlemizi hazinesinden rızıklanan kullarından eylesin.

            Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu mübarek gece de Allahtan temennim odur ki tarihte olduğu gibi küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’mizin bu kutlu yürüyüşüne engel olmak isteyenlerin hazırladıkları tuzakların milletimizin engin feraseti ile boşa çıkarılması, 21. yüzyıla Türk Milletinin damgasının vurulduğu bir yüzyıl olmasıdır. Çünkü dünyanın Türk Milletinin hoşgörüsüne ve adaletine hiç olmadığı kadar ihtiyacı bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu gece idrak edilecek Mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm İslam âlemine, milletimize ve Bafra'mıza hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum” dedi.

  

Barbaros TURNA

Milliyetçi Hareket Partisi

Bafra İlçe Başkanı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER