BAŞKAN BARBAROS TURNA: BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna mesajında şu ifadelere yer verdi: Birbirimize daha çok yaklaşmanın; sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır.

BAŞKAN BARBAROS TURNA: BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna mesajında şu ifadelere yer verdi: Birbirimize daha çok yaklaşmanın; sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Bu bayramı tüm Dünya’yı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsü nedeniyle bu olgulardan uzak olarak kutlayacak olsak ta gönüllerimizde bu birlikteliği yaşayacağımızdan şüphemiz yoktur.

Bu duygularla, Bafralı hemşerilerim başta olmak üzere aziz milletimizin, mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Barbaros Turna

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER