Başkan Hamit Kılıç projeleri sıraladı

Samsun’un Bafra ilçesinde Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Hamit Kılıç projeler ile ilgili açıklama yaptı.

 Başkan Kılıç konuşmasında; Hükümetimizin yaptığı yatırımlar çalışmalar bir taraftan hükümetimizden aldığımız destekle Belediyelerin mahallinde bizim yaptığımız çalışmalar var. Hakikaten önemli işler yapılıyor. Bunlar 2021 yılında kabuğunu kırıp topraktan çıkmaya başlayacaktır. Bunların içerisinde Tofaş Kavşağını bahsettik.

Orta Ölçekli Sanayi, Millet Bahçesi, Millet Cami, Güneş Tarlası, Hükümet Binamız yapılıyor. Diş Hastanesi inşaatına başlandı. Bunlar önemli projeler, somut şeyler.  Tabi günlük işlerimizi yapıyoruz. Bu günlük işler zaten devam edecek. Parklar, bahçeler yok kaldırım çalışmaları yapacağız. Bir taraftan bazı yerlerin tespitini yapıyoruz.

Buralarda orta refüj çalışmaları yapıyoruz.  Ağaçlandırma yapıyoruz. Alaçam caddesine yaptık. Şimdi Ahmet Çavuş sokağa gireceğiz. Diğer taraftan Diş Hastanesinin karşısındaki caddeye gireceğiz. Burada çift yol yapıp ağaçlandırma yapacağız. Bir taraftan da şehrimizi ağaçlandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 11:48

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Küçük pazar yerine prize yokmu her taraf berbat
Küçük pazar yerine prize yokmu her taraf berbat - 3 yıl Önce

Küçük pazar yeri berbat oraya prize yokmu

İstanbuldan çetinkaya derneğinin yönetimden Mahmut turan
İstanbuldan çetinkaya derneğinin yönetimden Mahmut turan - 3 yıl Önce

Sayin başkanbuişlere herkim olursaolsuni güzel birşey ler de oluyor herkesten Allahrazi olsun sayın başkan çetin kaya mahallesinin sinirlarin da olalan yarim kalan hastane binasini ne düşünüyorlar aba hayırlı akşamlar olsun sayin başkan

SIRADAKİ HABER