BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç,  mesajında: “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş olan 11 ayın sultanı bir Ramazan ayımızı daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Bir taraftan Ramazan-ı Şerif’i uğurlamanın mahzunluğunu yaşıyor, bir taraftan da bu güzel günlere erişebilmenin mutluluğunu hemşehrilerimle birlikte paylaşıyorum.

Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, dargınlıklarımızı ve kırgınlıklarımızı unutturan, kardeşlik bağlarını güçlendirerek yardımlaşma ve dayanışma gibi değerlerimizi artıran en özel günlerdir.

Kuşkusuz ki her bayram içerisinde bir sevinci, mutluluğu taşıyarak gelir fakat bu bayram içimiz buruk ve mahzun. Ülke olarak 06 Şubat tarihinde büyük bir felakete şahitlik ettik. 11 ilimizi derinden yaralayan ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan depremin ilk anından itibaren aziz milletimizin acılarına ortak olduk ve olmayı sürdürüyoruz. Bu bayram mutluluktan ziyade umudun bayramıdır. Yeniden yeşerecek dalların bayramıdır. Şüphesiz ki bu dünya imtihan yeridir ve her zorluktan sonra muhakkak bir ferahlık vardır. Aziz milletimizle yeniden ferah günlere kavuşmak için çabamızı sürdürüyor bize ihtiyaç duyulan her alanda varlığımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile deprem zamanında göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik şuurunu devam ettiriyor yaşanılan bu zor günleri aşmak, depremzedelerimizin yaralarını daha hızlı sarabilmek için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz.

Yüce Allah’tan içimiz buruk bir şekilde girdiğimiz bu mübarek Ramazan Bayramı’nda bir kez daha depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Bu bayramın ülkemiz, milletimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için daha güzel yarınlara kapı açmasını, barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER