banner223

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN KADİR GECESİ PROGRAMINA DAVET

Başkan Hamit Kılıç, Bafra Belediye tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen özel programa vatandaşları davet etti.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN KADİR GECESİ PROGRAMINA DAVET

Başkan Hamit Kılıç, Bafra Belediye tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen özel programa vatandaşları davet etti.

Vatandaşları, Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek İftar ve Kadir Gecesi programına davet eden ve konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Kılıç şunları söyledi. “Bir yandan manevi hazzın doruklara ulaştığı mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşmanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle; bin aydan daha hayırlı olan ve tan yerinin ağarmasına kadar rahmet ve esenliğin kâinatı kuşattığı bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gönlümüzü ferahlatan, huzur veren manevi atmosferi ile Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye gayret gösteriyoruz. Rabbim ibadetlerimizi ve niyetlerimizi kabul eylesin. Sağlıklı, huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına da erişmeyi nasip etsin.”

“Bu yıl da, Kadir Gecesi’nde kalplerimizi birleştirerek, gecenin coşkusunu ve huşuunu bütün kardeşlerimizle yaşamak istiyoruz.” diyen Başkan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü. “Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek programımızda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincileri Kurra Hafız Abdurrahman Bozan, Furkan Çınar ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye 1.si Uğur Ayvaz’ın Kur’an tilavetleri, Akşam, Yatsı ve Teravih Namazları, sanatçı Mustafa Demirci’nin birbirinden güzel iz bırakan eserleri, sohbet ve dualar ile hep beraber ihya edeceğiz. 27 Nisan 2022 Çarşamba akşamı Yeni Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz halk iftarımızla başlayacak olan Kadir Gecesi programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, saygılar sunuyorum. Bu vesile ile Allah’ın rahmetinden faydalanmayı ümit ederek tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.”

 Bafra Belediyesi tarafından Yeni Kapalı Spor Salonu bahçesinde düzenlenen halka açık iftar yemeğinin ardından başlayacak olan Kadir Gecesi programı, aynı yerde kılınacak akşam namazının sonra ünlü hafızların Kur’an-ı Kerim ziyafetleri ve Bafra Müftüsü Necmeddin Kayar’ın sohbeti ile devam edecek. Yatsı ve Teravih namazlarının eda edilmesi sonrası Mustafa Demirci konseri ile program sona erecek.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER