BAŞKAN KILIÇ'A ÜCRETSİZ OTOPARK TEŞEKKÜRÜ

Bafra Belediyesinin her geçen gün biraz daha artan ilçe trafiğine çözüm bulabilmek adına Ağustos ayı başında hayata geçirdiği ücretsiz Otopark uygulamasına ilgi her geçen gün artıyor.

BAŞKAN KILIÇ'A ÜCRETSİZ OTOPARK TEŞEKKÜRÜ

İlçede eski tekel binalarının bulunduğu 12.629 m2 lik alanın alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak, otopark haline getiren Bafra Belediyesinin söz konusu hizmeti Bafralılar tarafından takdirle karşılanıyor.

Ücretsiz Otoparkın bulunduğu alanda Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ile birlikte incelemelerde bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, hizmetten yararlanan araç sahipleri, çevre esnafları ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ücretsiz otoparkın yaşanan trafik kaosuna çözüm bulabilmek adına atılmış büyük bir adım olduğunu ifade eden vatandaşlar Başkan Kılıç’a teşekkür etti.

Bafralılar:  “Belediyemiz üzerine düşeni yaptı”

Araç sahipleri ve esnaflar; “Özellikle Tekel Caddesinde Park edilecek alanın olmayışı, araçların gelişi güzel park etmesine ve neredeyse günün her saatine tıkanmalara neden oluyordu. Belediyemizin böylesi bir çalışmayı üstelik ücretsiz olarak hizmete koyması hem araç sahipleri hem esnaflar hem de vatandaşlar için çok olumlu oldu. Belediyemiz üzerine düşeni yaptı. Bundan sonraki görev araç sahiplerine düşüyor. Sorunu taşın altına elimizi sokarak çözebiliriz “Dediler.

Başkan Kılıç:  “Elele verirsek çözemeyeceğimiz sorun yok”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, “Sorunları ertelemek gibi bir lüksümüz yok. Hızlı ve etkili çözümler bulmak zorundayız. İlçeden her geçen gün büyüyen trafik sorunu bertaraf etmek için hayata geçirdiğimiz ücretsiz otopark hizmetimize halkımızın ilgisi her geçen gün artıyor. Bu günde kendileri ile bir araya geldik, memnuniyetlerini dile getirdiler. Bafra’da yaşanan her problemi sadece elele verirsek çözebiliriz. Başta araç sahiplerimiz olmak üzere söz konusu sorundan rahatsız olan herkesi ücretsiz otopark hizmetimize karşı duyarlı olmaya davet ediyorum” Dedi.

Bafra Belediyesi Ağustos ayı olağan Meclis toplantısında iki önemli uygulama ile onay Bafra Belediyesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde bulunan otoparkları kullanan araçlardan bir saate kader ücret alınmaması kararının ardından, eski Tekel binasının bulunduğu yeri ise ücretsiz otopark olarak araç sahiplerinin hizmetine sunmuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Durmuş altunok
Durmuş altunok - 6 yıl Önce

Helal olsun başkanımıza çalışmalar iyi fakat bende bi akpli olarak çok israf var beyaz masa siyah masa başkan yardımcısının şoförünün şoförü vs bu bir mebaldir.tabikide ahirette hesab çetindir ben dükkan kapattım rahatsızlandı m esnafa yönelik hiçbir çalışma yok samsunda çalışacağım iyilesince inşaAllah kim kime dum duma birde tekel caddesi ismi yerine tefeciler caddesi ismi olarak değişiyorsa sevinirim yol dar millet sabırsız haklı olarak nüfus 150bin az değil gençlik caddesi esnafıydimAllahcc bütün esnaf kardeşlerimizin yardımcısı olsun birde belediye namına ismi önemli değil bi restorant trilyonluk oldu biz bankalardan çıkamadık şükürler olsun ondanda kurtulduk arabamı işyerimi sattım önemli değil 22 yıl emek verdim

Elif Kanmaz
Elif Kanmaz - 6 yıl Önce

Buna ragmen Bafra Bulvar caddesinde tek olan engelli park yeri surekli dolu Bulvarda bisiklet motorsiklet ya da otomobil ve sergi arabalarinin degil; sadece engelli bireyler icin park yeri yok. Neden israrla bu hak gozardi ediliyor

İlhan küçük
İlhan küçük - 6 yıl Önce

Teşekkürler başkan.adının içme suyu olduğu bir tesis var bafrada.18 trilyona kurulan bir tesis ama suyunun hala içilemeyip her ay kol gibi faturasını ödediğimiz.suyun kendisi bükerek atık su gibi kokarken,içindeki kireci bütün cihazları bozduğu yetmez mi.üstelik bu ay faturalara %10 gizli zam koyarken utanmadınızmı sayın b.ş.başkanı zihni bey....zaten bafraya hizmet etmiyorsunuzki.yeni mezarlığın yolundan ustanın.her cenazede ülkenin her yerinden insan görüyor bu ayıbınızı.adını bilmediğimiz köy yollarına beton dökerken bu yol neden hala böyle zihni bey.galiba siz hep eski mezarlıktan cenaze lere gidiyorsunuz arabanız toz olmasın diye .sevgiler

SIRADAKİ HABER