banner221

BAŞKAN KILIÇ: “HER MAHALLEMİZE HİZMET GÖTÜRME ÇABASINDAYIZ”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçenin tüm mahallelerinde yerinde inceleme ve vatandaşlarla bütünleşme ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN KILIÇ: “HER MAHALLEMİZE HİZMET GÖTÜRME ÇABASINDAYIZ”

Göreve geldiği günden bugüne halkla iç içe olmaya, halkın sorunlarını birebir dinleyerek, çözümler bulmaya gayret gösteren Başkan Kılıç, ilçede bulunan mahalleri düzenli olarak ziyaret ederek vatandaşların sorun ve beklentilerini dinliyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte ilçe merkezine uzak mahallerinden biri olan Bengü Mahallesinde yapımı devam eden 8 kilometrelik sathi kaplama yol çalışmalarını inceleyerek, mahalle sakinleri ile istişarelerde bulundular.

Başkan Kılıç, mahalle ziyaretleri kapsamında ayrıca; Boğazkaya mahallesinde muhtar Dursun Aşık, Gökçesu mahallesinde muhtar Aytekin Çil, Çataltepe mahallesinde muhtar Aydın Kaya ve vatandaşlarla bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte Gökçesu ve Çataltepe mahalleleri yollarında gerçekleştirilen 4 km'lik genişletme ve serme sıkıştırma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mahalle ziyaretleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: "Daha önceden belirlediğimiz programlar dâhilinde mahallelerimizi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Bizim için bütün mahallelerimiz, bütün insanlarımız aynı yakınlıkta. Hiç bir ayrım yapmadan bütün mahallelerimize hizmet götürmenin samimi gayreti içerisindeyiz. Bizim için İshaklı Mahallesi neyse İğdir Mahallesi de odur. Cumhuriyet mahallesi ne ise Evrenuşağı Mahallesi de odur. Her mahallemize eşit mesafede ve aynı ölçüde hizmet çabası içerindeyiz. Mahallerimizi sık sık ziyaret ederek beklentileri ve sorunları yerinde tespit etmeye muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişi içinde olmaya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER