banner223

BAŞKAN KILIÇ İFTARDA PERSONELİ İLE BULUŞTU

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, belediye personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN KILIÇ İFTARDA PERSONELİ İLE BULUŞTU

Başkan Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde, Bafra Davet ve Toplantı Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar, birim müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Yemek duasının ardından konuşan Başkan Kılıç, iftar sofrasında bir araya gelmek ve ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyede görev yapan tüm arkadaşlarımız ile aynı çatı altında bir aile gibiyiz. Onun için bu akşam bu geniş mekânda birlikte olmak istedik. Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerifte böyle güzel sofrada bir araya gelmek ve kaynaşmak bizleri çok mutlu ediyor. Ramazan ayının rahmetini personelimizle bir araya gelerek paylaşalım istedik.

Daha önceki buluşmalarımızda da ifade etmiştim, benim sizlerden ricam belediye hizmetlerinin yürütülmesi sırasında insanlarla iç içe olmanız nedeni ile vatandaşlarımızla empatide bulunmanız. Sizler vatandaşlarımızın arasında çalışmalarınızı yürütürken Bafra Belediyesi’nin ve belediye başkanının birer temsilcisisiniz. İşlerimizi yaparken ona göre yapmanızı rica ediyorum. Hepimiz ilçemizin hizmetkârlarıyız. Bu anlamda sabırlı ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bafra’mıza hep birlikte hizmet ediyoruz, sizlerin bu hizmetlerde büyük emeği var. Bu akşam sağladığınız güzel katılım nedeni ile hepinize teşekkür ediyorum. Daha nice ramazanlarda beraber olmak dileği ile şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından İftar yemeği çay sohbeti ile devam etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER