Başkan Kılıç: “İyi niyetin çözemeyeceği sorun yok”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçede yaşamını sürdüren tüm kesimlerin fikirlerini alabilmek için hayata geçirilen Ortak akıl buluşmaları kapsamında, Bafra Minibüsçüler Derneği üyeleri ile ir araya gelerek istişarede bulundu.

Başkan Kılıç: “İyi niyetin çözemeyeceği sorun yok”

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Bafra Minibüsçüler Dernek Başkanı Ahmet Can ve Üyeleri, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, ve Birim amirleri katıldı.

Başkan Kılıç toplantıda Bafra’ya yapılan çalışmalar hakkında ve hayata geçirilen uygulamalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bafra Minibüsçüler Derneği Başkanı Ahmet Can: “İyi niyetin farkındayız”

Düşüncelerini ifade eden Bafra Minibüsçüler Derneği Başkanı Ahmet Can, “Başkanımızın İlçedeki sorunları ve beklentileri gidermek konusunda ortaya koyduğu iyi niyetin farkındayız. Bunu sorunların giderilmesi için atılan çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Samsun Bafra arasında çalışan minibüsçüler olarak bizlerin beklentileri belli. Karşılıklı iş birliği içinde sorunları gidereceğimize inanıyoruz” Dedi.

Başkan Kılıç: “İyi niyetin çözemeyeceği sorun yok”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bafra’mızda tüm yapıcı ve samimi tüm fikirlere açık olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Tüm kesimlerle görüşüp İlçemizi güzel noktalara getirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu bağlamda bir araya geldiğimiz Bafra Minibüsçüler Dernek Başkanımız Ahmet Can ve tüm üyeleri ile yaşadıkları sorunlar ve beklentileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Samimi çözüm arayışında olunduktan sonra üstesinden gelinmeyecek hiçbir problem yok.” Dedi.

Kapsam, içerik ve sürekliliği bakımından ilçede ilk kez hayata geçirilen toplantılarda, toplumun her katmanından görüş ve öneriler dinlenmesi amaçlanıyor

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER