BAŞKAN KILIÇ ORTAK AKIL BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her düşünce ve eleştiriye açık şeffaf hizmet anlayışının çarpıcı bir örneği olan Ortak Akıl Buluşmalarını, ilçede bulunan berberler ve Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası mensuplarıyla sürdürdü.

BAŞKAN KILIÇ ORTAK AKIL BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bu güne kadar; Belediye Başkanları başta olmak üzere, Muhtarlar ve çok sayıda kurum, Dernek ve meslek temsilcileri ile bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulunan Başkan Kılıç, aynı doğrultuda Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası üyeleri ve Berberlerin düşüncelerini dinledi.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal teksilerinde gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, İsmail Kurt ve bazı daire amirleri katıldı.

Diğer toplantılarda olduğu gibi ilçedeki Berberler ve Elektrikçiler ve Elektronikçiler başta mesleki görüşleri olmak üzere ilçe ile ilgili görüş ve düşüncelerini ifade ettiler.

Başkan Kılıç: “Bafra’mızı birlikte geleceğe taşıyacağız”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak: “Bafra’ya hizmet gibi önemli ve çok güzel bir davamız var. Biliyoruz ki bu hizmet yolcuğunda tek başına başarıya ulaşma şansımız yok. İstiyoruz ki ilçede yaşamını idame ettiren 7’den 70’e her kesimlerle birlikte atalım adımlarımızı. İşte o zaman daha güçlü, daha azimli gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Bafra bırakırız. Bu düsturla hayata geçirdiğimiz Ortak Akıl buluşmalarımıza ilçemizdeki Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası mensuplarımız ve Berberlerimizle sürdürdük. Güzel fikirler ve tavsiyeler aldık. Beklentilerimizi dile getirdik, isteklerini dinledik. Katılımdaki öncülüklerinden dolayı Berberler Odası Başkanımız İmdat Akay ve Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız’a teşekkür ediyorum” Dedi.

Başkan Kılıç Ortak Akıl Buluşmalarına devam edecek.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER