banner223

BAŞKAN KILIÇ, ORTAK AKIL BULUŞMASINDA DOLMUŞÇULARI AĞIRLADI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç döneminde hayata geçirilen ve ilçedeki tüm kesimlerin fikirlerini almayı amaçlayan Ortak Akıl Buluşmaları, Bafra’da çalışan 1., 2., 3., 4. ve 5. Hat Dolmuş şoförleri ile devam etti.

BAŞKAN KILIÇ, ORTAK AKIL BULUŞMASINDA DOLMUŞÇULARI AĞIRLADI

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Bafra 1. Hat Durağı Başkanı Sedat Peker, 2. Hat Durağı Başkanı Tevfik Tuncay, 3. Hat Durağı Başkanı Yalçın Kurtça, 4. Hat Durağı Başkanı Servet Öztürk, 5. Hat Durağı Başkanı Celal Sürmeli, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, birim müdürleri ve dolmuş şoförleri katıldı.

Başkan Kılıç, toplantıda Bafra’ya yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen uygulamalar hakkında dolmuş şoförlerine bilgi verdi.

Bafra Dolmuş Durağı Başkanları, Bafra Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen Ücretsiz Otopark hizmetinin yerinde bir uygulama olduğunu ifade ettiler. Düşüncelerini ifade eden Durak Başkanları, “İlçemizde güzel şeyler oluyor. Başkanımızın bu yöndeki gayretlerini desteklemek bizlerin de görevi. Bafra’mızın trafik alanında yaşadığı sıkışıklığı gidermek noktasında belediyemizce hizmete sunulan otopark hizmetleri tüm kesimlerde olduğu gibi bizleri de mutlu etti. Bu yönde bize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

 Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise şunları söyledi: “Ortak Akıl Buluşmalarımızda bugün de dolmuş durak başkanları ve şoförlerimiz ile bir araya geldik. Bizler tarafından hizmete sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğe yönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriyor. Sorunları dinledik ve notlarımızı aldık, en kısa zamanda bu sorunların üstesinden gelip sıkıntıları gidereceğiz. Davetimize icabet eden ve fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan dolmuş durak başkanları ve şoförlerimize teşekkür ediyorum”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER