BAŞKAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU

İlçede yaşamlarını idame ettiren görme engellilerin taleplerini dikkate alarak Atatürk Bulvarındaki kaldırımlara kısa sürede kabartma taşlı yürüyüş bantları yerleştirmeye başlayan Bafra Belediyesin duyarlılığı takdirle karşılandı.

BAŞKAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU

Yol ve kaldırım çalışmalarını belirlenen program dâhilinde aralıksız sürdüren Bafra Belediyesi, çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlardan gelen tavsiye ve talepleri de değerlendiriyor.

İlçedeki diğer çalışmalarda olduğu gibi kaldırım çalışmalarını da yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bulvar Caddesinde Fen İşleri ekipleri tarafından yerleştirilen kabartma taşlı yürüyüş bantlarının süratle hayata geçirilmesi hususundaki hassasiyetini ortaya koyuyor.

Görme engelli vatandaşların talebi doğrultusunda, Bulvar caddesindeki kaldırımlarda ki eksiği biran önce tamamlamak için gayret etiklerini belirten Başkan Kılıç, “İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı kaldırımlarında görme engelli vatandaşlarımızın talebi üzerine, Belediyemiz Fen İşleri ekiplerimizce kabartma taşlı yürüyüş bantları yerleştirilmektedir. Bulvar caddesi kaldırımlarında ki bu eksiği biran önce tamamlayarak görme engelli vatandaşlarımızın kolay yön bulmasını sağlayacağız. İlçemize yapılan her hizmet, Bafra’mızın güzelleşmesi, çehresinin değişmesi adına yapılarak halkımıza sunulmaktadır. Sevgi varsa engel yok” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER