Başkan Kılıç ve gazeteciler kahvaltıda buluştu

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç ve ilçede görev yapan gazeteciler kahvaltı programında bir araya geldi.

Bafra Ali Kale Turistik Tesislerinde 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yapılan kahvaltı programına Başkan Hamit Kılıç`ın yanı sıra Belediye daire amirleri ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Programda konuşan bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ben öncelikle 24 Temmuz Basın Bayramı hepiniz için kutlu olsun diyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı aslında sansürün kalktığı gündür. Edindiğim bilgi bu şekilde. Basındaki sansürün kısıtlamanın ortadan kalktığı bir gün. Aslında isabetli de olmuş. Basın özgür olmalı. Düşüncelerini fikirlerini söyleyebilmeli. Aslında Bayramın tarihi bayağı eski. Basın gördüğünü söylemeli bunları yaparken de kimseden çekinmemeli. Halkı doğru bilgilendirmeli. Tabi burada kişisel haklara insanların kişiliğine hakaret etmeden basın, her şeyi yazabilmeli. Bu bilgiden de karşı taraf kendini çek etmeli. Gazetenin televizyonun derginin önüne geçen günümüzde sosyal medya araçları var. Artık insanlar gazete, dergi okumaya fırsat bulamıyor. Ama basın mensubu olarak sizler bu medyayı çok iyi kullanıyorsunuz. Ben tekrar bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER