Başkan Kılıç ve gazeteciler yemekte buluştu

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç ve ilçede görev yapan gazeteciler yemek programında bir araya geldi.

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç ve ilçede görev yapan gazeteciler yemek programında bir araya geldi.
 Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yapılan yemek programına Başkan Hamit Kılıç`ın yanı sıra Belediye daire amirleri ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ben öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hepiniz için kutlu olsun diyorum. Zaman zaman sizlerle bir araya geliyoruz ama böyle bir günde de sizinle bir araya gelmek istedik. Tab, herkesin karşısında konuşuyoruz. Ortak akıl buluşmalarımız oldu. Burada çok önemli toplantılar yaptık. Sizlerde burada yapılan toplantılara mecralarınızda yer verdiniz. Bafra için güzel işler oldu. Basının görevi yanlış veya iyi şeyleri yayınlayarak daha iyi olması yada yanlışı düzeltme açısından çok önemli. Ayın 19`unda inşallah cumhurbaşkanımız aday açıklama kapsamında Samsun`a gelecek. İnşallah tarafımıza verilirse bu görev 8 aylık görevimizin daha da üstüne çıkarak çalışacağız. Bafra için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm siz değerli gazetecilerimizin,”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim" dedi..

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER