banner223

BAŞKAN KILIÇ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZATECİLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN KILIÇ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZATECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır.

Çoğulcu ve katılımcı bir demokrasinin inşasında, düşünce ve vicdan hürriyetinin kurumsallaşmasında basın kuruluşları etkin ve işlevsel bir rol oynamaktadır.

Vatandaşlarımızın ilçemizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için çalışan basın mensubu arkadaşlarımız bizlere doğru bilgileri, teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktadır. Toplumların bilgilenmesinde önemli bir rol üstlenen basın, teknolojinin imkânlarından da faydalanarak internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş,  eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır.

Basın mensuplarımız mesleklerine duydukları saygı ile dünyamızı sarsan salgın sürecinde de tıpkı Sağlıkçılarımız gibi, hayatlarını riske atarak görevlerini yerine getirmiş, halkımızı doğru bilinçlendirmek adına takdire şayan bir gayret içinde olmuşlardır.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER