Başkan Şahin; Bafra'da Esnaf Temsilcileriyle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Birlikteliğimiz çok güzel. Allah bozmasın inşallah. Bafra’mızda düzenlediğimiz STK buluşmamızda bir ve beraber olmanın en güzel anlarını yaşadık. Tüm sivil toplum örgütleri ile işbirliğine açığız. İnşallah yine hep birlikte güzel projelere imza atacağız” dedi.

Başkan Şahin; Bafra'da Esnaf Temsilcileriyle Buluştu

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Birlikteliğimiz çok güzel. Allah bozmasın inşallah. Bafra’mızda düzenlediğimiz STK buluşmamızda bir ve beraber olmanın en güzel anlarını yaşadık. Tüm sivil toplum örgütleri ile işbirliğine açığız. İnşallah yine hep birlikte güzel projelere imza atacağız” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçesindeki organize edilen yemekli bir toplantıda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Programa katılan Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde ’ten STK başkanları ve üyeleri Başkan Zihni Şahin’e büyük büyük ilgi gösterdi. Çelikpark AVM’de faaliyet gösteren Niyazikesim restorantta düzenlenen yemek öncesinde Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı H. Eyüp Güler ve Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır yaptıkları konuşmalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanında olduklarını belirttiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada, “9 yıl Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. İşte Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımızın milletvekili adayı olması vesilesiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve o zamanki Başbakanımız Binali Yıldırım bey bize Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini tevdi ettiler. Biz de göreve geldiğimiz günden beri gece-gündüz demeden hizmet vermeye gayret ettik. Bu hizmeti verirken her kesimin görüşlerini alarak, bütün esnaf kesimlerini, meslek gruplarını, yanımıza alarak ve konuşarak ortak akılla yolumuza devem etmeye gayret ettik. Bafra’da Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde Bafra nasıldı? Şu anda hangi seviyede? Bafra’yı biz çok açık ifade ediyorum ki yeniden inşa ettik. Şu anda Bafra Belediyesi sınırları içerisinde olan yollar, yapılan kaldırımlar ve Bafra’nın ihtiyacı olan bütün hizmetleri arkadaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Bafra’da belediye olarak her şeyi kendisinin yapacağı bir konuma getirdik. Bugün Bafra’da her şey yolunda gidiyorsa, o program sayesindedir. Saatte 100 ton asfaltımızı üretiyoruz. Kaldırım taşını kendimiz imal ediyoruz. Hayvan barınağı, hayvan pazarı, mezbaha ve Büyük Pazarımız ile tüm ihtiyaçları çözmüş durumdayız. Bundan sonra otogarımızın temeli en kısa sürede atılacak ve Kültür Merkezinin projesi hazırlandı, Sedde Projesi çalışmalarının bir kısmı yapıldı. Onun da devamı gelecek. Bafra Allah’ın izniyle hak ettiği hizmetlere kavuşacak" ifadelerini kullandı. Samsun’un gelişmesi, kalkınması ve yatırımları arttırmak adına İstanbul’da ve Ankara'da çok sayıda iş adamı ve siyasetçilerle toplantılar yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Onları Samsun'a sahip çıkmak adına, yatırım yapmaya davet ettik. Samsun bir tarım kenti. Sanayi şehri olmada da büyük yol kat ediyor. Turizm kenti olmada da büyük mesafe aldı. Artık Samsun'a gelen turistlerimize otellerimiz yetmez durumda. İnşallah yeni yeni oteller yapılacak. Böylece Samsun turizmden de büyük pay alacak. Samsunspor’un ve diğer amatör takımlarımızın başarılarıyla spor kenti olmada da ilerlemektedir” şeklinde konuştu.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER