banner221

BAŞKAN TUNCAY CEYLAN'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN TUNCAY CEYLAN'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

30 Ağustos Zaferi, Kahraman Milletimizin, Büyük Atatürk önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanıdır.

Bağımsızlık, egemenlik ve vatan sevgisi gibi kavramların yüceliğini simgeleyen 30 Ağustos; Büyük Önder Mustafa Kemal Paşa tarafından başlatılan Milletimizin kadını-erkeği, yaşlısı-genciyle bir bütün olarak hareket etmesi ve kahraman Türk askerinin cesaret ve fedakârlığı sayesinde 30 Ağustos 1922’de büyük zaferle sonuçlanmıştır.

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan ve milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş bundan sonrada korunmaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER