Bayraktar Yerel Seçimler Toplantısın’da Konuştu

Ankara’da düzenlenen Büyük birlik Partisi 2019 Yerel seçimler toplantısı Tüm il ve ilçe başkanları merkez karar yönetimi kurulu ve  Genel Başkan Mustafa Destici`nin katılımıyla yapıldı.

Bayraktar Yerel Seçimler Toplantısın’da Konuştu

BBP Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar yerel seçimler 2019 temalı istişare toplantısında söz alarak konmuşmasını yaptı.

Turhan Bayraktar Şunları söyledi;

Sayın Genel Merkez İdarecilerim, Sayın İl Başkanlarım, Sayın İlçe Başkanları, Değerli Hanımefendiler, Beyefendiler, Kıymetli Hazirun, öncelikle hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum . Hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz.

Kıymetli fikirler, kıymetli kalplerden doğar. Büyük Birlik Davası; kıymeti Milletçe tastiklenmiş değerli büyüğümüz Merhum Başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU ve bir avuç cesur yüreklinin Allah Aşkı, Peygamber Mirası uğruna başlattığ,ı bugünlere siz değerli dava arkadaşlarımızla nice çakıllı, dikenli yollar yürüyerek buraya kadar taşıdığımız kutlu bir bayrağın adıdır.

Her ne kadar yaftalansakta, önümüze kırmızı halılar serilmese de bıkmadan usanmadan, Milletle olan aktimize sadık kalarak bu günlere eriştik. Bunda payı olan herkese, özellikle de Sayın Genel Başkanım Mustafa Destici’ye ne kadar teşekkür etsem azdır.

Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızın bir kısmını göremesek de, diğer kısmını siyasetin türlü oyunlarına kurban versek de, biz inanmışlar buradayız ve söz verdiğimiz gibi de burada olmaya devam edeceğiz biiznillah.

Büyük Birlik Davası ne yoluna halı serildiğinde, ne makamı, ne mevki verildiğinde şahsi ikballer için feda edilemeyecek kadar değerlidir, önemlidir.

Saygıdeğer Genel Başkanım;

Kıymetli Davetliler, Türkiyemiz uzunca bir zamandır kahpe bir kuşatma, acı veren bir dayatma kanımızın istendiği vahim bir saldırıyla boğuşmaktadır. Ancak; Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu  beyefendinin defaatle  söylediği Muktedir İktidar boyutuna erişilemediği için bir türlü bu saldırılar savuşturulamamakta ülkenin asıl mecrası ekonomi, eğitim, gelişim yüksek refah düzeyli yaşam politikalarına geçilememektedir. Umarım bundan sonra buna Allah’ın izniyle Büyük Birlik iktidarlarında kavuşuruz. Bunun için çok çalışmalıyız. Bıkkınlık, adalet, disiplinden kopuş gibi kaygılarla hareket etmeyip kendi içimizde sağlam bir duruşla yolumuzun kıymetini bir kez daha kavrayıp bu minvalde yürümeliyiz.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Alperen Ruhlu değerli gönüldaşlarım, Sözlerime nihayet vermeden Teşkilatlarımızın birbiriyle koordinasyonu, bu tür toplantıların çoğaltılarak bölge ,ilçe , il, genel merkez bazında artarak devam etmesi, üyelerimizin yeni üye kayıtları milletimizle sokak sokak , cadde cadde buluşarak davanın ehemmiyetine vurgu yapılarak sağlanması, çalışmalarımız, panel, konferans, sunum ve diğer şekillerde daha da arttırılmalı. Kanımca davaya yeni bir aksiyon ve ivme kazandıracaktır. Bu vesile ile çalışmalarımızın şevkle yapılmasını umuyoruz. Bana da bu fırsat verilerek görevlerimi ve duygularımı sizlere ifadeden dolayı memnuniyetimim dile getirmek istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinize Saygılarımı sevgilerimi şükranlarımı sunuyorum dedi.

Haydar Yıldırım

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER