banner223

Bedri Yaşar evi yıkılan aileye sahip çıktı

İYİ PARTİ SAMSUN MİLLET VEKİLİ BEDRİ YAŞAR BAFRA`DA EVİ YIKILAN AİLEYE SAHİP ÇIKTI.

Bedri Yaşar evi yıkılan aileye sahip çıktı

4 MİLYON SURİYELİYE 30 MİLYAR HARCAYAN ZİHNİYET KENDİ VATANDAŞINI MAĞDUR EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Samsun’un Bafra ilçesinde OMÜ Kaya Aşçı Turizm Fakültesinin yanındaki vatandaşların evlerin yıkılmasıyla Türkiye’ye gündem olan olaylı yıkım yapılmıştı.

Olaylı yıkım ile ilgili rektörlük açıklama yapıp aileye işgalci demişti,yasadışı yıkım söz konusu değildir.Her şey hukuka uygundur diye açıklama yapmıştı.Bunun üzerine evleri yıkılan vatandaşlar haklarını hukuk yolunda aradıklarını basın yoluyla ve avukatları aracılıyla kamuoyuna açıklama yapmışlardır.

Yıkım esnasında şehir Dışında olan İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş Mağdur aile ile temasta bulunarak, konuyu Samsun il Başkanlığına ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar`a aktardı. Başkan Zafer Bektaş ; Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER Hanım efendinin talimatı var milletin derdi varsa o dert bizim derdimiz. Bizde derdinize ortak olmak için yanınıza geldik.

Türkiye’nin gündemine oturan bu olaya Samsun İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar Çadırda yaşayan Bafralı aileye sahip çıkarken sonuna kadar yanlarında olduğunu belirtti.

Olaylı yıkımı gerçekleştirilen,Fakültenin yanında bulunan yere gelen Samsun İYİ Parti Milletvekili açıklamalarda bulundu Vekil Bedri Yaşar ; “Samsun İl başkanımız, Bafra ilçe başkanımız ve İYİ Parti Olarak Sonuna Kadar yanındayız. Bundan böyle gerekli her yolda her ortamda gündeme getireceğiz burada ki yıkımı kabul etmiyoruz.Neticede buraya 1964 yılında gelen vatandaşın hakkını hukukunuzu korumak devletimizin görevi biz bu ülkede yaşıyorsak bir nüfus cüzdanımız var, diyoruz ki! biz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız. Saraydakinin toplumda karşılığı ne ise buradaki Hemşerimizin karşılığı da o dur.Sonuna kadar yanınızdayız.

4 milyon Suriyeliye 30 milyar harcayan zihniyet burada 3-4 haneyi çadıra yerleştirirse bunun hesabını yetkililere sormamız lazım. Burada yıkılan evlerin Fakülteye hiçbir zararı yok bu gözler görülecek kadar ortadır. Kaldı ki Devletin acil işlerde kamulaştırma,vatandaşın mağduriyeti kesinlikle söz konusu olamaz.Devletin ihtiyacı varsa gelir kamulaştırmayı öder vatandaşın yerini yurdunu yapar yerini tahsil eder.Buraya iki satır yazı yazar kamulaştırıyorum deyip,gelip buraları yıkıp çevirmeye de hiç kimsenin hakkı yoktur.

Biz bu konuda sizlerin sonuna kadar yanındayız” şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER