BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKSOY’DAN ESNAF ZİYARETİ

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan AKSOY, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKSOY’DAN ESNAF ZİYARETİ

Belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte esnaf ve işyerlerini ziyaret eden İyi Parti Bafra Başkan Adayı Rızvan AKSOY, vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’ye destek vermelerini istedi.

Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan AKSOY, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip not aldı. İlde belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten AKSOY, “Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, Bafra’yı inşallah İYİ belediyecilikle hak ettiği seviyelere getireceğiz.” dedi.

Rızvan AKSOY, seçim ziyaretleri kapmasında Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Kalmaksan makine sanayi ve damsan makine sanayiyi ziyaretlerinde bulunan AKSOY, yaptığı ziyaretlerden çok olumlu sonuçlar aldı.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, KURUCUSUNA SAHİP ÇIKTI

Ziyaretlerdeki amacının sıkıntıları yerinde öğrenmek olduğunu anlatan AKSOY, “Her bölgenin isteğini orada bulunan esnaftan, orada yaşayan halktan öğrenmek daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öğrenelim ki, ileride bir hizmet yapacaksak bu istekleri göz ardı etmeden, talepler doğrultusunda gerçekleştirelim. Bütün gayemiz amacımız bu yönde.” diye konuştu.

Başkan adayı AKSOY, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER