banner223

BURADAN KİM SORUMLU?

Bafra haber - Bafra`nın Fevzi Çakmak Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde yağmur suyu sistemi de bulunmadığı için sular birikerek adeta bir dere oluşturuyor. Suların evlerin önünde birikmesi nedeniyle bazı vatandaşlar evlerine girmekte sıkıntı yaşıyor.

BURADAN KİM SORUMLU?

Bafra haber   -   Bafra`nın Fevzi Çakmak Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde yağmur suyu sistemi de bulunmadığı için sular birikerek adeta bir dere oluşturuyor. Suların evlerin önünde birikmesi nedeniyle bazı vatandaşlar evlerine girmekte sıkıntı yaşıyor.

KİM SORUMLU?

Sokak üzerinde yaşayan mahalle sakinleri “Burası uzun süredir böyle. Kimse gelip halimizi görmüyor. Çoluk çocuk her yağmurda ve her arıza da perişanlık çekiyoruz. Araç giremiyor, çocuklar okula gidip gelirken sıkıntı yaşıyor” dedi.

Biriken sular nedeniyle yollarda yürümekte zorluk çeken ve zaman zaman da evlerine girmekte sıkıntı yaşayan mahalle sakinleri, kendi imkânlarıyla sıkıntılarını gidermeye çalışıyor.

Mahallelerine ne SASKİ`nin ne de bir başka kurumun hizmet getirmediğini söyleyen sakinler yetkililerden yardım bekliyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER