BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN ÇİFTE STANDART

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bazı seyyar tezgahlarının kaldırılması için baskı yaparken, bazılarına ise göz yumduğu belirtiliyor. Yaşanan çifte standartta vatandaşlar tepki gösteriyor.

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN ÇİFTE STANDART

Bafra ilçesi şehir merkezinde onlarca seyyar satıcı adeta kaldırımlarda, yollarda satış yapıyor. Kentin her köşe başında ise dilenciler vatandaşların önünü keserek para istiyor. Bazı esnaflar da kaldırımları işgal ederek, yolun daralmasına sebep oluyor. Tüm bunlara hiçbir yaptırım kararı uygulayamayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bafra Ak Parti İlçe Teşkilatı Binası önünde bulunan 3 seyyar satıcıdan sadece birine cezai işlem uygulanacağını ve kaldırılması gerektiğini ifade ediyor. Yaşanan bu çifte standart ise vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin "Bizleri Bafra Zabıtası da Bafra Belediye Başkanlığı da ilgilendirmez. Bunları kaldırıcaksınız" dediği iddia edilen zabıtalar Bafra sahipsiz mi sorusunu akıllara getiriyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER