Çamaş, 'Bu Kutsal Dava Alparslan Türkeş`in bize emanetidir'

MHP Bafra Eski İlçe Başkanı ve MHP Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş son günlerde yapılan tartışmalara noktayı koydu.

Çamaş, 'Bu Kutsal Dava Alparslan Türkeş`in bize emanetidir'

Emanetin en faziletlisi Ahde vefa etmektir. Hz. ALİ

Son günlerdeki gelişmeler üzerine bazı çevreler ve fırsat bezirganları tarafından partimiz mensuplarının kızgınlıkları, küskünlükleri kışkırtılmakta ve yine bunu fırsata çevirmek isteyen siyaset mühendisleri harekete geçerek Milliyetçi Hareket Partisinin ve Türk İslam davasının değerli mensuplarını galeyana getirerek teşkilatlarımıza ve liderimize karşı yeni bir isyan provası yaptırmak istemektedirler. Ben de buradan diyorum ki biz bu filmi yaşımız itibarı ile çok seyrettik.

Eski vizyonlarına nasıl değer vermeyip bir kenara attıysak acemice düzenlenmeye çalışılan yeni vizyon filmde bizim için yok hükmündedir. Evet bizler Milliyetçi Hareket mensupları ve Türk İslam Ülkücüleri haksızlığa uğradığımızı , bazı hak ettiklerimizi alamadığımızı düşünüyor olabiliriz. Kırgınlıklarımız , küskünlüklerimiz olabilir. Ama bu hiç bir zaman teşkilatımıza ve liderimize saygısızlık yapmamıza , onlara isyan etmemize bir sebep oluşturmaz.

Sizler elini oğuşturarak bekleyenler şunu iyi bilin ve kafanıza sokun, 
Bu kutsal dava bize İlk Ülkü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran, son Ülkü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile birlikte beşbin Ülkü şehiidimiz ve Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş in emanetidir. Bizler Milliyetçi Hareket mensupları olarak hiç bir şahsi çıkar , hiçbir siyasi makam ve mevkii hesabı yapmadan bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu kutlu davaya Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında devam edeceğiz. Bundan sonrada Emanetimize Ahde Vefaya devam edeceğiz.


Bakın Rahmetli Başbuğumuz ne diyor ; Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Türk Töresinin en önemli bir gereği de sır saklamaktır. Sır saklamak...
Son olarak tüm mensuplarımızı ve ülküdaşlarımızı sükunete ve sağ duyuya davet ediyor, Lider, Doktrin , Teşkilat söylemimize uymalarını temenni ediyorum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER