Çamaş, Ziyaretlerine Devam Ediyor

27’ci dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra’da bulunan Çay Ocaklarını ziyaret ederek destek istedi.

Çamaş, Ziyaretlerine Devam Ediyor

27’ci dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra’da bulunan Çay Ocaklarını ziyaret ederek destek istedi. Çamaş, Cumhuriyet Meydanında bulunan  Çay Ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Esnafların sorunlarını da dinleyen Çamaş, 24 Haziran’dan sonra her şeyin farklı olacağını, artık sürekli seçimlerin olmayacağını, refahın ülkemizde hakim olacağını belirtti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sami ÇETİNKAYA
Sami ÇETİNKAYA - 6 yıl Önce

Cumhur ittifakı ileride 2 partili başkanlık sistemine geçilerek demokratik sistem farklı fikirlerin ideolojilerin savunulabildiği renkli televizyon yerine farklı fikirleri ideolojilerin yok edildiği hata ülkücülüğün yok edileceği iki partili renksiz televizyon gibi sisteme döneriz. İleride tek parti devletine dönüşerek görüntüsüz televizyona döneriz. Millet ittifakı ile başkanlık sistemi yerine çok partili parlementer sisteme dönerek farklı fikirlerin, ülkücülüğün gerçekten savunulabileceği sisteme döneriz. Bu nedenle cumhur ittifakı ile bastığın dalı kesmek gibidir. Millet ittifakındaki partileri savunmakta fayda görüyorum.

SIRADAKİ HABER