CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebeti ile ilgili olarak Bafra Müftüsü Mecmettin Kayar’ı makamında kabul etti.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETİ

Bafra Din Görevlileri Dernek Başkanı İsmail Hakkı Sipahi, Diyanet Sen ilçe başkanı Murat Topal, Türk Diyanet Vakıf Sen ilçe başkanı Asım Kalyoncu, Diva-Sen ilçe başkanı Hacı Ahmet Şafak, Din Bir Sen ilçe başkanı Enver Çakıroğlu’da katıldı.

Bafra Müftüsü Mecmettin Kayar, Başkan Kılıç’a Camiler ve Din Görevlileri haftasında düzenlenecek programlar hakkında bilgi vererek davette bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası ömürlerini başkalarının iyiliği, yeryüzünün imar ve ıslahı için adayan gönül erlerini, güzel ahlakın önderlerini, insanlığın yıldız şahsiyetlerini daha yakından tanımaya ve anlamaya vesile kılmak için çok anlamlı. Bizler de Müftülüğümüz öncülüğünde düzenlenecek etkinliklere elimizden gelen katlıyı göstereceğiz. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası bir kez daha kutluyorum” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER