CHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYA KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığında yapılan kınama açıklamasında Başkentimiz Ankara'nın ilçesi Çubuk'ta şehit Askerimizin cenazesine  katılan tek siyasi parti lideri olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hain saldırı da bulunması, ayrıca hain saldırı aynı şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

CHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYA KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Saldırı ile ilgili yaptığı ilçe başkanlığında yaptığı açıklamada Bu Çirkin Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz, diyen Perçin, Ülkemiz’in Başkentinde şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde, şehidimizin cenazesine katılan tek siyasi parti olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımıza maalesef hain bir saldırıda bulunulmuş, bu hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Perçin, Bu sadece Protesto değil, aynı zaman Organize bir eylem gerçekleşmiştir. Bu son derece organize bir eylem metodudur. Bu hain saldırı, Ülkemizin Demokrasisine, birlik, beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır. Asıl üzücü olay ise, saldırının Azmettiricileri bellidir.

Son yıllarda, aylarda ve günlerde Cumhuriyet Halk Partisine yönelik hedef gösterme sonucunda bu olayı da doğurmuştur. Buradan soruyoruz, kimler Cumhuriyet Halk Partililerin şehit cenazelerine alınmaması konusunda talimat verdi. Meydanlarda bu Ülkenin kurucu partisine Gazi Mustafa Kemal’in “ iki büyük eserimden biri” dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ne kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa, bu hain çirkin saldırının alt yapısını da hazırlayanlardır. Aynı Emperyalist Güçlerin Hizmetkarları olanlar, toplumumuza kin ve nefret tohumunu erken, bundan da siyasi rant bekleyen zehirli dil ve bu dilin sahipleri yapılan hain çirkin saldırıda pay sahipleri olmuşlardır. Askerimize kurşun sıkarak bu Ülkeyi bölüp parçalamaya çalışan hainlerle, attığı manşetlerle milleti şehit cenazeleri üzerinden bölüp parçalamaya çalışan edepsizler aynı Emperyalist güçlerin hizmetkârıdır. Aralarında açıkça bir amaç birliği vardır.

Bunların ipini de tutan odaklarda aynıdır. Bunu iyi bilsinler ki, biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir ferdi Üyesi olarak, bu hain çirkin saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktayız, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Perçin, Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürüklemeye çalışanlara uyanığız. Bu Cennet Ülkemizi korku ve terör ortamına sürükleyerek, bulanık suda balık avlamaya çalışanların karşı son derece uyanığız. Buna asla kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. “Gün Kızgın Demiri Soğutma Günüyse” her kes de buna göre davranmalı. Ancak demiri, bu gün bil, kızdırmak için çaba gösteren siyasiler olduğunu üzülerek görüyoruz. Bunların sağduyuya davet ediyoruz, basit siyasi menfaatler için Ülkemizin tüm demokratik birikimi, birlik ve bütünlüğü asla feda edilemez. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı derhal İstifa Etmelidirler. Bizler bu üzücü ve çirkin saldırının her zaman takipçisi olacağız.

Ve derhal biran önce bu üzücü ve çirkin saldırının ardındaki güç ve azmettiricileri derhal yargı önüne geç kalmadan çıkarılmalıdır. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı, daha önce sarf etmiş olduğu sözler de dikkate alınarak bir an önde ve derhal istifa etmelidir. Milli Savunma Bakanı’na buradan bir sorumuz var. Genel Başkanımızı linç etmek isteyen,” O eviyakın “ diye bağıran hainlere dönüp de “mesajlarınızı verdiniz” demek ne anlamaya geliyor. Bu organize güruh ne mesajını vermiştir, bu nasıl bir cümledir. Herkes müsterih olsun, Bizler ve Aziz Milletimizin soğukkanlılıkla, oynanmak istenen bu oyunu bozacak güçteyiz. Bizler Kuvayı Milliye’nin devamı olan Cumhuriyet Halk Partisi’yiz diyerek sözlerini tamamladı. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen Kınamada Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vahit Perçin, Belediye Meclis  Üyesi Erhan Akbulut, Bafra  Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir ve Partililer katıldı.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER