banner221

CHP heyetinden Bafra`da istişare toplantısı

Samsun`un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı parti binasında yerel seçimler konulu istişare toplantısı düzenledi.

CHP heyetinden Bafra`da istişare toplantısı

CHP Parti binasında düzenlenen toplantıya Samsun CHP İl Başkanı Mehmet Kundak, İl yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Samsun Ekonomi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Berkay Demir istişare toplantısında yaptığı konuşmada “Yoksulluk sınırındaki milyonlarca insanımız ekonomik kriz içerisinde enflasyona ezilirken, Cumhurbaşkanlığı maaşının 74 bin 500 Türk Lirasına yükseltilmesinin yanı sıra saray giderlerinin aşırı artmasına da tepkiliyiz. Ayrıca “israf” sözcüğü de Ak Parti ile özdeşleşmiştir.

Asgari ücret, emeklilik maaşları, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, fındık taban fiyatına gelince “millet bu yükü kaldıramaz” diyorlar. Söz konusu kendi maaşları bakan, danışman, bürokrat maaşları olunca pek bonkörler.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yoksul halkımızın, çiftçimizin, emekçimizin kamu kaynaklarından haklarını alabilmeleri konusunun takipçisi olacağız” dedi.

Toplantı konuşmanın ardından Samsun CHP İl Başkanı Mehmet Kundak ve CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin`in yerel seçim konulu istişaresinin ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER