COŞKULU TURNUVAYA ÇOŞKULU ÖDÜL TÖRENİ

Bafra Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu’nun desteği ile ikinci kez düzenlenen ve katılım sayısı ile dikkat çeken Satranç Turnuvası sona erdi.

COŞKULU TURNUVAYA ÇOŞKULU ÖDÜL TÖRENİ

Bafra Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu’nun desteği ile ikinci kez düzenlenen ve katılım sayısı ile dikkat çeken Satranç Turnuvası sona erdi.

Ali Kale Turistik Tesislerinde beş kategoride yapılan ve iki gün süren turnuvada dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

400 Sporcunun katıldığı Satranç Turnuvası sonucunda;

A Kategorisinde Birinci Vugar Rasulov ikinci Umut Ata üçüncü Davut Can Yüksel En iyi kadın sporcu Narmin Kazimova En iyi Bafralı sporcu Recep Köksal,

B Kategorisinde Birinci Burhan Hikmet Zeyrek ikinci Enes Akif Taşhan üçüncü Muhammed Yankıncı En iyi kadın sporcu Berra yaman En iyi Bafralı sporcu Enver Şenkal,

12 Yaş ve altı Kategorisinde Birinci Doruk Alp Özmen ikinci Kaan Efe Balcı üçüncü Barış Ermiş En iyi kadın sporcu İremsu Melek Deniz En iyi Bafralı sporcu Rüzgar Kayra Ylmaz,

10 Yaş ve altı Kategorisinde Birinci Aras Çelik ikinci Yiğit Eren Özer üçüncü Abdullah Yusuf Delen En iyi kadın sporcu Zeynep Albayrak En iyi Bafralı sporcu Mehmet Akif Baylan,

8 Yaş ve altı Kategorisinde Birinci Mehmet Kerem Tuzcu ikinci Ahmet Hakan Balcı üçüncü Aras Ömer Özkan En iyi kadın sporcu Arya Yaman En iyi Bafralı sporcu Çağan Efe Sarı ödül almaya hak kazandılar.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, “Gençlerimizin bu güzel spor dalıyla ilgilenmesi bizim önceliğimiz. Düzenlediğimiz Satranç turnuvasında çocuk ve gençlerimizin büyük bir coşkuyla buluşması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bafra’mızın bu güzide ortamında iki gün süren turnuvamıza gösterilen ilgiden memnunuz. Bizlere desteğini esirgemeyen Federasyonu’na Samsun İl Temsilcisisi Duran Karaköse’ye, Bafra Temsilcisi Cemal Bekgöz’e ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde gerçekleşen ödül törenine AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Hacı Avcı, Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilcisi ve Başhakem Duran Karaköse, Satranç Federasyonu Bafra Temsilcisi ve Başhakem Cemal Bekgöz, sporcular ve davetliler katıldı.

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER