CUMHUR İTTİFAKI BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT KILIÇ: “MUHTARLARIMIZLA ORTAK SEVDAMIZ BAFRA”

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,Mahalle Muhtarlarıyla biraraya geldi.

CUMHUR İTTİFAKI BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT KILIÇ: “MUHTARLARIMIZLA ORTAK SEVDAMIZ BAFRA”

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,Mahalle Muhtarlarıyla biraraya geldi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan ve Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Cumhur İttifakı teşkilat mensupları ve mahalle muhtarları katıldı.

“ALINIMIZIN AKIYLA BEŞ YILI TAMAMLADIK”

Toplantıda konuşan Başkan Kılıç “Pandemiden, dünyayı kasıp kavuran ekonomik krize ve depreme kadar birçok zorluğa rağmen Bafra’ya el birliği ile hizmet ettiklerini söyledi. Mahalle muhtarlarıyla sıcak ilişkiler içinde olduğunu kaydeden Başkan Kılıç, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sizlerle birlikte kardeşhane sıcak bir ilişki içerisinde güzel Bafra’mıza hizmet etmeye gayret ettik. Bu konuda da vicdanen rahatım. Göreve gelir gelmez mali disipline önem verdik. Zor bir süreçten geçtik pandemidir, ekonomik krizlerdir, depremdir. Buna rağmen el ele vererek güzel şehrimizi bir yerden bir yere getirelim diye çalıştık ki bunda da başarılı olduk.139 Mahalle muharımızla ortak sevdamız her zaman ve sadece Bafra ” ifadelerini kullandı.

“ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİ PROJESİ”

Çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak da muhtarla bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Orta Ölçekli Sanayi Sitemiz hızla yükselmeye devam ediyor. İlk etapta 7 tanesini bitiriyoruz. Bu sene sonu inşallah üreticilerimizi oraya geçmesi için yoğun çaba içerisindeyiz. Proje bittiğinde 500’e yakın iş yerine ev sahipliği edecek. 900 dönümlük yeri İmar ve Çevre Şehircilik Bakanlığımızdan aldık ve imar çalışmalarını biz gerçekleştirdik. Her meslek grubu için ayrı yerler tahsis edildi. Bafra’da çok önemli bir işi gerçekleştiriyoruz.

Organize Sanayi Bölgesi’nde de ciddi çalışmalar gerçekleştiriliyor. Şu anda 10’a yakın inşaa halinde fabrika var. 1500’den fazla çalışan var. Buralar bittiğinde her birinde 50-100 arası vatandaşımız iş imkanına sahip olacak. Orta Ölçekli Sanayi projemiz de ilçemize 3 binden fazla istihdam katkısı sağlayacak.

“SERA OSB”

Ortaklarından biri olduğumuz Sera Organize Sanayimizin alt yapısını bitirdik. Burada profesyonel manada seracılık yapılacak. Uluslararası firmalar buraya gelecek. Her bir serada yine 50 ile 100 kişi arasında iş imkanı sağlanmış olacak. Gençlerimizin çalışmak için başka yerlere gitmemesi için gayret içerisindeyiz.

Seher Söylemez

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER