banner223

Darboğaz ve Köseli Mahallesi Seçmenleri Rızvan Aksoy'u Bağrına Bastı

31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamında İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, ara vermeden gündüzleri ilçedeki esnaf ziyaretleri dışında akşamda Darboğaz ile Köseli mahallesi seçmenleriyle ziyaret ederek destek istedi.

Darboğaz ve Köseli Mahallesi Seçmenleri Rızvan Aksoy'u Bağrına Bastı

Darboğaz ve Köseli Mahallesi seçmenleriyle destek ziyaretinde Belediye başkanlığı alındığı taktirde Bafra için hangi yeni gelişim olacak projeleri anlatan Rızvan Aksoy, donalımlı, bilgili ve  bu işi yapacağıma inandığım için İyi Parti'den Bafra Belediye başkan adayı olarak karşınıza kendi imkanlarımızı kullanarak geldim. Ekonomiyi,tarımı ve hayvancılığı Ülkemizde ve Bafra'da ne durumda olduğunu herkes biliyor.Bunlara karşı Belediyeyi alırsak destek ve katkı adı altında yapacağımız projelerle canlandırabiliriz.Bafra'da bu potensiyel fazlasıyla var, yeterki yandaşı kayırmadan her şeyi adaletli yaparsan her kese eşit şekilde hizmet verirsen herşey iyi olur.

Bafra gittikçe göç veriyor,bunların başında iş olanağı az olduğu için.Inşallah Organize Sanayi'nin Kurucu Başkanlarından birisi olduğum için ilk olarak buradaki Sanayileşmeye yani işci çalıştıracak bacası tütecek yeni sanayicilerini ilçemize getirerek 140 mahallemizdeki işsiz gençlerimize iş kapısı açtığımız zaman bu şehrin ekonomisinede  büyük katkı da bulunmuş olacağız ve bunuda ilk geldiğimiz zaman hayata geçireceğiz.

Tarım ve Hayvancılığın tekrar eski günlerine dönmesi konusunda ivedi şekilde çalışmalarımız olacak. Üreticimizin tarımda ne eksiği veya neye ihtiyaçı varsa belediye olarak onlara elimizden ne gerekiyorsa yapacağız.Tarım olmazsa olmazlarımızdan biri olacak,üretimi artırarak Organize Sanayimizdede Üreticilerimizin ürettikleri ürünlerini işletip ilk olarak dünya pazarına daha sonra iç pazarına pazarlayacağız.Bunu hayata geçirdiğimiz taktirde Üreticinin yüzü gülecek,tarımla masraflardan  dolayı zarar edip tarlada üretimle  uğraşmayı bırakan üreticilerimiz tekrar toprağına dönerek işlemesini sağlayacak. Buda demek oluyor ki bunları hayata geçirmez çokta zor değil. Bunlar hayata geçtiği zaman ilçemizin ekonomisinde canlılığı mutlaka hissettireceğiz. Tabi ki bunları yaparken ilçemizdeki Ziraat Odası ve Sebze Üretici birliği ile iş birliği yapacağız.

Hayvancılığında zor durumda olduğunu çok iyi biliyoruz.Hayvan üreticisi yem başta olmak üzere hangi sıkıntılar var belediye olarak onlarında yanında olacağız.Onların masrafların altından kalkamadıklarını biliyoruz ve çoğu gittiğimiz yerde  hayvan üreticisi bile para kazanıyoruz bu işi bırakacağız diye dert yanıyorlar.İnşallah  Et Üretici Birliği ile yapacağımız ortak çalışma ile onlara da belediye olarak ne katkı da bulunabiliriz konusunda yardımcı olacağız.Aksoy, insan Brezilya'da bu güzel Ülke'ye canlı hayvan ithal ediliyor, tarımda 41 ürün bunların başında  nohut,prinç, kırmızı - yeşil mercimek ve  kurufasulye kuru bakliyat türü ürünler ne yazık ki Kanada, Meksika ve Çin'den ithal eder hale geldik.Üreten Ülkemiz tüketen Ülke hale geldi buda yanlış yönetilimizden kaynaklanıyor.

İlçemizdeki tarihi kültür miraslarımızı değerini iyi bilerek turizme kazandıracağız.O kadar tarihi kültür  yerlerimiz mevcut ki onları dünya'ya ve Ülkemiz'e iyi duyurup, başta yabancı ve yerli turistleri ilçemize çekeceğiz.

Aksoy,Yeni akılcı kalıcı ve faydalı yeni projelerimizle Tarımı,Hayvancılığı ve tarihi kültür miraslarımızı hayata geçirdiğimiz zaman büyük iş başarmış okacağız ve bunları da hayata geçireceğiz.Tabiki de yaşlılarımızı, engelli vatandaşlarımızı, bayanlarımızı, emeklilerimizi ve ilçemizdeki başta Bafra'ya mal olmuş 1930 Bafraspor ile diğer spor kulüplerini de unutmadık onlar için de projeleriniz olacak dedi.

Ama ilçemizde sizin teveccühünüzle desteklerinizle Belediyeyi aldığımız taktirde sizlerden alınan vergi paralarının hizmet için kuruşu kuruşuna kadar harcandığını göreceksiniz, yandaşın ve bazıların cebine girmeyecek.Genç ve işi bilen tecrübeli belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımla Bafram İYİ Olacak göreceksiniz.

Aksoy, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde mazbatayı ve mühürü ehline yani bizlere teslim edeceğinize inanıyoru.O yüzden sizden oy değil tüm gücünüzle varlığınızla oy istiyorum.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un Darboğaz ve Köseli mahallesi seçmenleriyle destek ziyaretine İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER