DEVA PARTİSİ’NDEN, BAFRA TEŞKİLATINA TAM NOT

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Partisinin düzenlediği Samsun 1. Olağan Kongresine katıldı.

DEVA PARTİSİ’NDEN, BAFRA TEŞKİLATINA TAM NOT


Samsun- Ankara yolu, 16. Km’sinde bir dinlenme tesisinde Deva Partililerin yoğun katılımı ile karşılanan Genel Başkan Ali Babacan, Samsun merkezinde konvoy halinde seçim otobüsünden Samsun halkını selamladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir otelin toplantı salonunda, sırasıyla, Samsun’da görev yapan yazılı ve görsel yerel, ulusal basın temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile toplantılara katıldı.

Ali Babacan, yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, ekonomik konuda Türkiye’nin 20 yıl geriye gittiğini ifade etti.

DEVA Partisi olarak yapacak çok işleri olduğunu kaydeden Babacan, “Samsun yüksek bir şehir potansiyeline sahip. Samsun bu nedenlerle önemli bir şehir. Bu yüzden teşkilatlarımızla birlikte yapacak çok işimiz var" dedi.

SAMSUN’DA BAFRA DEVA’YA TAM NOT

Samsun’da düzenlen DEVA Partisi 1. Olağan kongresine, DEVA Partisi Bafra İlçe Teşkilatı tüm yönetimi ile birlikte kongrede ki yerini aldı.

Kongreye yeni oluşturulan Yönetim Kurulu üyeleri ile eksiksiz katılan DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanlığı yönetimi kongrede ki yerini alarak, Samsun İl Teşkilatından tam not aldı.

Kongrede Bafralı gazetecilere konuşan, DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, “Bugün gururluyuz ve umutluyuz, Ülkemize Deva gelecek, Samsun’umuza Deva gelecek, Bafra’mıza Deva gelecek, Samsun il kongremizi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımı ile yaptık. Kongreye, Bafra İlçe teşkilatımızın kurucu yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte eksiksiz katıldık ve Samsun teşkilatımızdan tam not alarak, kendimiz ile gurur duyduk” dedi.

Haftalardır Samsun kongresine hazırlandıklarını söyleyen Başkan Uyar, “Bafra ilçemizde, haftalardır yönetimimiz ile birlikte hazırlıklar yapıyoruz, Bafra’da görev yapan yazılı, görsel yerel ve ulusal gazeteci temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri gibi kurumları ziyaret ederek, kongremize davet ettik. Bu süreçte daha gidemediğimiz bir sürü kurum oldu, sizlerin aracılığı ile inşallah bu eksikliği, yakın zamanda yapacağımız Bafra kongremizde gidererek tüm kurumlara ulaşacağız Allah’ın izni ile. Bizler Bafra’da siyaseti yerelden yapacağız, yerel siyaset bizim ortak paydamız olacaktır. Bafra için yapılmak isteyip de yarım kalan projelerin sesi olacağız ve peşini bırakmayacağız. Biz Bafra’mıza DEVA olmaya geleceğiz. Samsun İl Kongremizin Samsun’umuza ve Ülkemize hayırlı olmasını diler, Bafra’dan kalkıp kongremizi onurlandıran basın mensubu arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aynur. Arslan
Aynur. Arslan - 3 yıl Önce

İnşAllah hayırlı olur Allah yardımcınız olsun arkanızda yiz

SIRADAKİ HABER