Efsane Başkana Büyük İlgi

Bafra Belediyesi Efsane Başkanı Şükrü Neiş, yeniden Bafra Belediye Başkanlığına talip mi oluyor? 

Efsane Başkana Büyük İlgi

Kulislerde konuşulan siyasi gündeme Bafraya yaptığı çok güzel hizmetlerle bir döneme damgasını vuran Efsane Belediye Başkanı Şükrü Neiş Bomba gibi düştü. Şükrü Neiş'in Sosyal medyada ki paylaşımı herkesim tarafından Büyük ilgi topladı. 

Kulislerde konuşulan bilgi; 

Kulislerde, AK Partinin yaptığı Teşkilat temayüllerinde ve Halk Anketlerinde açık ara ilk sırada olduğu söylenen Mühendis olan Şükrü Neiş kendi partilileri olan AK Partililer tarafından büyük ilgi gördüğü gibi, MHP, CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi v.b. başta olmak üzere, Partiler Üstü bir şekilde her kesim tarafından istendiği ve tüm Partililerin Ortak Adayı olarak görüldüğü konuşulmakta. 

Cumhur İttifakı Komisyonlarında alınan karar ile MHP ye Alaçam, Asarcık ve Salıpazarı İlçelerinin verilmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Temayyül toplantısında yaptığı açıklaması ile belli olduktan ve Bafra İlçesinin AK Partiye bırakılmasından sonra, Bafra MHP Teşkilatı ve Bafra  Belediyesi MHP Meclis üyelerinin de Mevcut Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile yola devam etmek istemedikleri eski Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş e çok sıcak baktıkları kulislerde konuşulan bilgiler arasında... 

Kulislerde dillendirilen ve sosyal medya paylaşımlarında Şükrü Neiş’in yeniden siyaset sahnesine döneceği konuşulurken, Şükrü Neiş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yıl 2004. İlk günkü heyecan ve aşk ile, inşallah kaldığımız yerden yeniden…” ifadelerini kullandı. 

“Tabanda ve halkımızda bir hareketlilik ve istekler var. Her daim göreve hazırım” anlamındaki bu paylaşım; Şükrü Neiş'in takipçileri tarafından beğeni, "Hayırlı Olsun" ve "Başarı" dileklerini içeren yorum yağmuruna tutuldu. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 01:14

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER