EKREM İMAMOĞLU EMENLİ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Sinop’un Ayancık ilçesini ziyarete giderken Bafra’da Emenli Mahallesi’ne uğrayarak burada mahalle sakinleri ile sohbet etti.

EKREM İMAMOĞLU EMENLİ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

İmamoğlu; İstanbul’da bir kardeşiniz var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Sinop’un Ayancık ilçesini ziyarete giderken Bafra’da Emenli Mahallesi’ne uğrayarak burada mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Sinop’ta, Kastamonu’da çok büyük bir acı yaşadık yaşıyoruz. Açıkçası insanlarımız canını kaybetti ne kadar insanımızın canını kaybettiğini de bilmiyoruz diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Doğal afetlerde hepimize düşen görevler var,  Şiddeti arttıran insanların yaptığı hatalar. Eğer derelere iyi bakmazsan, orada ki ormanlara iyi davranmazsan, depolama yerini iyi seçmezsen, zamanında tedbirini almazsan ne yazık ki şiddeti büyüyor insanlara olan tahribi artıyor. Bazen can kaybı oluyor, bazen mal kaybı oluyor.

İmamoğlu, Bütün kayıplarımıza rahmet diliyorum mekânları cennet olsun. Üzücü bir dönem geçiyoruz. Bu sıkıntılar aşmak için el ele vereceğiz, kol kola vereceğiz oturup düşüneceğiz nerede hata yapıyoruz. Hangi konularda eksik davranıyoruz, hangi konularda doğayı tahrip ediyoruz bu konuda bilinçli olma konusunda oturup düşüneceğiz, durup tartışacağız ve doğruları yapacağız. İnşallah hem memleketi afetlerden koruyacağız, bu felaket hem doğal felaket olabilir hem de başka bir felaket olabilir hep beraber felaketlerden bir birimizi koruyacağız.

Başkan İmamoğlu, İstanbul’da bir kardeşiniz bir hemşeriniz var Allah şahit ki çok çalışıyorum. Ama sizden acayip güç alıyorum biliyorum ki bana dua eden bir veli var, dua eden dostlar var, sizin gibi kardeşler var. O kadar güçlüyüm ki anlatamam ama bu güç manevi bir güç hissediyorum. Bende sizi İstanbul’da mahcup etmeyeceğim” dedi.

vahit-percin-001.jpg

imamoglu-istanbulda-bir-kardesiniz-var-001.JPGimamoglu-istanbulda-bir-kardesiniz-var-002.JPGimamoglu-istanbulda-bir-kardesiniz-var-003.JPGimamoglu-istanbulda-bir-kardesiniz-var-004.JPG

imamoglu-istanbulda-bir-kardesiniz-var.JPG

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2021, 16:08

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine Akbulut
Emine Akbulut - 3 yıl Önce

Helâl Emmim Emmimin oğlu seni güzel yerlerde görmek istiyoruz yakışır....her şey çok güzel olacak

Bafrali
Bafrali - 3 yıl Önce

İstanbulda millet senden hizmet bekliyor
Gez bakalim nereye kadar gezecen.
Sen geldin Her şey berbat oldu.

SIRADAKİ HABER