Erdem Okan`dan Bafra ziyareti

27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Erdem Okan Bafra MHP İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti.

Erdem Okan`dan Bafra ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Erdem Okan`ı Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna karşıladı.

Parti binasında teşkilat mensupları ile sohbet eden Erdem Okan, güçlü bir Türkiye olma yolunda 24 Haziran 2018 tarihinde bir erken seçim kararı alınmıştır.

Alınan karar doğrultusunda Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin göstermiş olduğu fedakârlık ve hassasiyeti bende kendime görev tayin ederek, ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu görerek üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek adına 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı oldum.

24 Haziran’dan sonra itibarlı istikbal, iradeli istiklal Cumhur ittifakıyla gelecektir.

24 Haziran seçiminin kazananı Türk milleti olacağı gibi TBMM’de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alacak olan siyasi parti ise Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.

1994- 2014 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Samsun teşkilatlarının birçok kademesinde görev yaptım. Bizlerde bu anlamda liderimiz ve partimizin bizlere verdiği görev her ne olursa olsun sadece davamız ve ülkemiz diyerek bundan önce olduğu gibi yine canla başla çalışacağız.

Aday adaylığım süresi içerisinde Samsun’u karış karış gezerek, tüm hemşerilerimiz ile kucaklaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı için ülkücü hareketin bütün kuruluşlarıyla birlikte tüm gücümüzle çalışacağız.

Millete hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma, aileme ve üzerimde emeği olan tüm büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER