ERTUĞRUL ASLAN' DAN VOLEYBOL SEVENLER DERNEĞİ' NE ZİYARET !

Orman Genel Müdürlüğü' nden emekli olan; Bafralı Ertuğrul ASLAN, memleketi Bafra' ya tatil için geldiği Bafra Voleybol Sevenler Derneği' ni ve hemşehrisi arkadaşlarını ziyaret etti.

ERTUĞRUL ASLAN' DAN VOLEYBOL SEVENLER DERNEĞİ' NE ZİYARET !

Ziyarette; eski Bafrasporlu oyuncu Kara Mehmet, Bafra Voleybol Sevenler Derneği Yöneticisi Tuğrul bey, Hastane çalıanı Kazım Duran, emekli Sadık Akkuş da hazır bulundu.

Bafra' nın değerli ve sevilen, saygın eğitimcisi Şinasi ASLAN' ın oğlu olan Ertuğrul ASLAN; Bafra ziyareti ve kendisini şöyle tanıttı :

" 1961 Bafra doğumlu ilkokulu Bafra Merrkez İlkokulu, orta ve liseyi Bafra Lisesi' nde okudum. 1979 yılında İ.Ü Orman Fakültesi' ni kazandım.

1983 yılında mezun olup Bafra' da 22 sene Orman Kadastro Komisyonu' nda görev yaptım Eşim de Orman Fidanlık Şefi olarak görev yaptı .

2006 yılında; Ankara Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanlığı' nda Şube Müdürü ve Başmühendis olarak, 2019 Nisan ayına kadar görev yaptım. Nisan ayında emekli oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Çocuklarım Doktor ve Endüstri Mühendisi olup görev başındalar.

Bafra Merkez İlkokulu' nda 1977 yılına kadar Müdürlük yapmış olan Şinasi ASLAN'in oğluyum. 1' i rahmetli, 4 kardeşiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER